歡迎想砌模型o既巴絲入黎(3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
邊度仲有得賣聽講好高質
Zaku 買Origin HG果堆抵玩好多

不過未出到R2/3
精細一定係RG,啲件細到呢
分色同MG冇乜分別

但MG 啲甲嘅可動做得好過RG
MG加燈都易啲
講起origin 就嬲鳩
MG 無origin 版紅渣,hg 無origin 版rx-78-02
仲有連官方都無出水貼,搞到一係貼膠貼,一係就無得貼做rx-78-02
笨大諗乜冇人知
部nu gun, 我都係鍾意對上果隻HG, 特別係對腳。rg 雖然有連動不過好似怪怪地, 我冇睇過動漫所以唔知佢既"裂甲"本身有冇。
而家新出既HG可動性高好多, 舊HG有好多時係不能"腳踏實地"
啲喉要穿珠仔 細節唔錯 係腳板啲裝甲線太離行離迾
有有人知邊到RG sazabi 有貨
裂甲係抄獨角獸姐。
記得睇漫畫都係得夠T骨, 出完uc先覺得全身都係先合理d.
焗人買 metal composite

Gto hg 啲 gundam 都好醜樣

渣古唔錯 尤其 bugu waff 大魔 個幾隻

渣古差在前臂 成條罅係前面 又扣住手踭關節 無縫上色要分件
The origin hg 有水貼出咗 號碼係
有無人知邊度有得賣exactly AV油嗰隻膠樽賣?
因為我有幾枝個嘴爆左成日漏到週圍都係,模型鋪賣緊嗰D個嘴都唔啱SIZE
我都想裝GW油裝落AV油樽度,AV油樽真係好方便,又易控制分量
rg 量產渣古定係 HG origin 個隻 Zaku II type c? 邊隻過癮啲?
Hg正d
Rg d喉
thanks!
不過我係搵緊for mg ge 水貼
[url]【5/10/15/20/30毫升眼药水瓶塑料分装瓶液体瓶精油瓶防盗盖小滴瓶】https://m.tb.cn/h.eQFKl4M?sm=b98093 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₴x7M7YQwsRTf₴后到👉◇綯℡寳👈[/url]
唔係一般模型鋪都有咩?
我見到貓店有

好耐好耐冇上色噴油留名
最近入左隻 RG Nu gundam,好高質
想買rg水貼係咪得淘寶
千里達 / 模倉 / 福利 / YM 都有
當然仲可以去埋大林香港店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞