[微博突發]14億護旗手風向已變

1474 回覆
4221 Like 24 Dislike
大陸人覺醒喇
其實勞斯萊斯這件事出來後,我立刻在貼吧搜了反應,很多都有提到香港的,說反而理解香港如何如何,這類突發事件算是可遇不可求,所以要趕緊抓住機會,裝成站在牆內粉紅的視角抱怨,然後引導他們去思考香港問題,或者不用引導直接扮極左噴他們不夠忠誠別有用心。 做的好了,把事情在牆外吵大,牆內不可能不知道,付國豪的負面影響可以有一定程度的抵消還能反殺一波。

意思係:
因為勞斯萊斯呢件事發生左之後,令到(我)去百度吧貼搵有關呢件事(勞斯萊斯事件)既post。其實當中係百度吧貼有好多既post係關於香港發生緊既事,好多人都理解點解香港會有咁多人出黎,要訴求。呢d事(勞斯萊斯事件)發生係可遇不可求,所以就把握機會,扮5毛去抱怨呢件事,之後就可以引導d大陸人去思考香港既問題。
又或者唔需要引導佢地(大陸人),直接屈佢地(抱怨勞斯萊斯事件既人)話佢地唔夠愛國唔夠對黨忠心!做得好呢件事,係中國外搞大件事,直接令中國內既人都會知!
付國豪呢件事既負面影響,反而會被勞斯萊斯事件減低左,而勞斯萊斯事件反而造成影響更大
On
Lm
話說呢件事發展成點?
Youtube條京a88啲片已經睇唔到
[史上最大規模杯葛黑警] 不歡迎警察運動 全面進場(內附行動方法)
https://lih.kg/dFxjhS
tweet 外國人可以點幫香港

要分三個post

Please #BoycottMadeInChina
What’s happening in HK is an international issue. CCP is earning money from you to support evil regimes in North Korea and Iran. Stop buying products made in China will not only help HK but also bring real “Long peace” to the World.

Please help #BreakDownChinasFirewall
CCP use fake news to rule the country. The so-called “Great Firewall of China” is enforced by CCP to restrict people’s right to know the truth. Poor mainlanders will no longer support CCP if they know how evil their government is.

please #CancelXimingzeCitizensip
CCP keeps advocating patriotic feeling in order to encourage mainlanders to attack HK people in real person. Meanwhile, Xi Ming-ze , the daughter of President Xi jing-ping has recently swear loyalty to America to become a US citizen!!!!
理鳩佢上面發生咩事 唔L關我地事 話之佢死啦

當一件事未發生係佢地身上 佢地永遠都唔識醒 成日以為自己人多就大聲啲 周圍撩架打 以為人多大聲就係道理咁 有14億人有L用咩 比人洗哂腦 都唔用自己個腦諗野
大陸特權横行日日都有架啦
唔明有乜咁出奇
仲要拉到落香港
言論自由
Tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞