[微博突發]14億護旗手風向已變

1474 回覆
4221 Like 24 Dislike
破產
push
btw釣魚台同釣魚台國賓館差十萬八千里
Push
天意巧合,天佑香港!勞斯萊斯阻礙事件,讓14億牆內民眾再次看清權貴的飛揚拔扈,騎在人民頭上作威作福!明白為什麼香港全城怒吼!大家快煲大呀!大陸人民被權貴欺壓已久,敢怒不敢言!重大如:毒奶粉、假疫苗、假藥害死民眾、紅黃藍幼兒被權貴猥褻事件、大地產商新城王董事長猥褻幼女事件..........,在極權庇護下無惡不敢做、不怕做,貪污腐化殺人強姦民女..........,官官相護,惡慣滿盈,百姓有冤無處訴,司法系統從上至下,全是大貪、小貪,無處不在!近期發生的還有民間貧士張扣扣報殺母之仇,親自手刃當年殺母的鄉長,卻反被法庭重判死刑,震驚網民,這些事件將來都會一樣在香港重演!我們一定要贏雙普選,否則港人必被港官、中共權貴奴役,永無翻身之日!起來,不願做奴隸的港人,千萬不能退!萬劫不復!
屌幾廿年都未知中國係點
推爆佢
我又可以進攻佢老母一波twitter 啦
我冇野講
睇微博留言笑死,大家都知好快會被刪
同胞們!818天安們支持法治!
簡單黎講, 大陸人又驚覺微博係雙重標準
香港人搞事就可以屌
大陸權貴高官搞事就唔可以屌
其實有一種講法係共有概念
者係大家都知有d咁既野 但大眾未有肯定
到爆咗出黎 好似叫公眾資訊
者係原來真係咁架

你睇返香港臥底個單就明 我地都估計同知道有鬼 一日未證實 都係估同想像出黎
到有哂證據就完全唔同講法
就會變成一件大事 連法庭判案都會隨時改變

你又會唔會問 屌你班港豬 有鬼一早知架啦咁
平反六四
建設民主中國
721 811
以5毛制5毛
笑死我

上左去睇微博搜索 雖然無AC睇唔到留言

但係如果有樓中樓就可以入去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞