[微博突發]14億護旗手風向已變

1474 回覆
4221 Like 24 Dislike
其實我覺得由香港射呢單新聞去大陸有啲唔妥。
一來呢又唔係話我哋知道得更多內情,大陸係尋日事發後幾個鐘喺全微博範圍瘋狂刪除片同文,而家個女事主話架RR係借嘅,道曬歉,微博今日已經冇再cum住喇,不過爭在冇人起到車牌嘅背後嘅底。我相信大部份香港人都係「黑人問號」,知道嘅嘢唔會多過大陸觀眾。
二來我哋自己都有好多嘢,例如818地區宣傳,提款宣傳,國際宣傳等等,何必再分人手去搞呢單野,說好的五大訴求呢?我哋齋睇由佢哋自己帶風向就得,我哋唔需要亦冇能力去助攻,除非你起到車牌嘅底,否則只會係無用功,甚至適得其反。
因為佢地屌緊我地廢青嘅同時比黨搞緊自己後面
不转不是中国人
五毛都正皮?
香港教育重STEM唔重語文既下場....
拎來做文宣

We connected
反了反了
落實一國一制 讓香港同胞也喝上三鹿奶粉 吃上地溝油 打假疫苗、過期疫苗
唔係,某博d人好多都曲線緊同有d都有出聲,serach下
好撚小事 一人幾萬
個車牌號碼一般人唔會攞到,如果真係劇本只可以講個道具負責人好大機會憂鬱症自殺
在籠裏出生的鳥認為 飛翔是一種病
我哋係買得起勞斯萊斯嘅癈青
支持 向牆內解釋同散播理念既機會近排真係愈來愈多
和你飛尋日都道左歉 上面都繼續追住唔放啦
而家有張牌上梗係用到盡 可能有意外收穫
比支共滅聲del post又唔係第一日既事
唔洗抱有咁大期望d蝗全部3分鐘熱度
不過都叫覺醒左一小步 keep住
相同既都係假扮示威者做d損害示威者和平既形像

可惜既係兩邊扮示威者既人都係豬
樓主寫得咁清晰都唔明
睇黎五毛大軍驚到唔識覆就扮睇唔到
呢d事大陸發唔少啦 好快又會壓低晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞