[微博突發]14億護旗手風向已變

1474 回覆
4221 Like 24 Dislike
望下班ON9, 除左講錢仲識講咩
成班鄉下仔, 講忠誠?食得架?
又黎助攻
避免係微博被和諧做法:(轉自telegram)
1 信息脫敏,繞過AI
a 旋轉圖片(任何角度均可),加劃線/馬賽克覆蓋部分敏感文字,控制在AI無法識別、人可以識別的範圍內
b 對於傳播很廣的脫敏圖片,通過少少modify改變圖片的特征碼,使之在數據庫中被標識為新圖片

2 保證不斷聯
a 避免被小粉紅舉報,遇到完全不能溝通的人及早刪除+屏蔽
b 可採用留email subscribe等不易屏蔽的傳播方法
依家唔敢出,到中國弱勢時呢?
呢世都冇機會,佢會唔會將呢個思想帶俾下一代?
唔洗講到咩推翻中共咁理想,只係將自由,民主,平等,法治呢D普世價值植入去就得
唔好講推 將今日核彈列明黎推post

1. 射頭
2. 721無起訴
3. 狗扮示威者
4. 無啦啦拘捕個女人
5. 室內開槍
6. 過份使用武力+催淚彈
7. 冇委任證
8. 過期催淚彈
9. 警黑勾結
10. 無差別濫捕
11. 光明正大講大話
12. 誣蔑市民+陷害市民
13. 拆證物
14. 無視任何法律及指引

佢地搞到香港咁樣 人人都生意差冇工開佢地仲計ot幾萬蚊準時出糧一定唔驚,諗計斷班撚樣既飯碗
香港人唔再需要唔保護市民既警察!!唔想再出糧俾一啲開槍打我 用棍扑我既人
818 北京 香港兩地上街
為什麼?
因為這是我的責任!
A88
樂伽
唔俾你討論既一一唔見哂
俾得你討論既又係咩呢
多咗部份人醒
扮下大中華膠先
呢班最醒,但最仆街
移咗民成撚日抽水
京A8號牌,坊間傳言,這種號牌只有黨政機關才有資格懸掛,供國家重要機構專用。而京AG6和京A5等,被認為是供中央單位高級別的人員專用,所以這個段位的號很少,大概只有1000個左右。
其實呢啲嘢都唔係第一次啦。
我爸是李剛已經係經典。

芝麻人次次要遇到呢啲事先醒起要反抗的話,不如算撚數啦。
警察不執法
瘋狂推,始終覺得叫醒14億人係最強大既力量。
輸出革命 外內夾攻
上面又反 香港又反
睇下中共點死
應該咁樣曲

你們這些廢青賤民吵什麼
給高官優先有什麼問題啊
人家性命比你們廢青的性命值錢有什麼問題
你們是不是反對黨啊
你們這些廢青以為自己是誰啊
有空便去讀書去工作
你們是不是搞事,想搞北京獨立?
我就坐在家裡吃著瓜看你們這些廢青搞事

仲要用埋殘體字

你们这些废青贱民吵什么
给高官优先有什么问题啊
人家性命比你们废青的性命值钱有什么问题
你们是不是反对党啊
你们这些废青以为自己是谁啊
有空便去读书去工作
你们是不是搞事,想搞北京独立?
我就坐在家里吃着瓜看你们这些废青搞事
威過暴龍哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞