[微博突發]14億護旗手風向已變

1474 回覆
4221 Like 24 Dislike
開始滾雪球了
推啦
youtube search a88519 都仲有既 ...
因為佢地覺得個政府不嬲都係咁做野
從來唔諗政府咁樣做岩唔岩
更加唔會諗要反抗政府,只想做個蟻民,安渡餘生
但係香港既抗爭俾佢地知道原來可以反對政府.即係輸出革命.
當遇到不公義既事情先會反思點解香港要反抗政府既?
繼而反思自己個政府係咪值得擁護,係咪要做啲野咁啦
首先你要相信好多大陸人係真係認為大陸有法治覺得中國日日進步緊

佢地屌緊香港既同時大陸呢單野證明左比大陸人睇 法治? 無咖喎 呢度得權貴同官威既姐 係咁唔公平咖喇

咁而家咪有D大陸人開始反問自己既同胞 其實今時今日中國都仲可以咁唔公平 咁我地憑咩去質疑香港去爭取自己既權利

另一邊箱又有人依然堅信中國法治 我唔信而家中國會有D咁不公既事發生 一係你就搞埋我
所以中共一直抺黑 香港示威者 是收左美國錢既港獨份子, 想分裂國家
令到中國人群屌香港示威者

唔比中國人知道, 其實香港示威者 是自發出來, 無收錢, 仲要自己出錢買物資, 而香港示威者不是搞港獨, 只是爭取自己權益
不推不是人
Push
push!
幫推

行過路過入嚟望下,千載難逢嘅機會啊!823和理非人鏈,萬人齊築香江路!!!

[和理非升級]一生人一次嘅機會嚟喇!!!!想唔想上Buzzfeed 9GAG?!?!?!?!
https://lih.kg/1475842
幫推

行過路過入嚟望下,千載難逢嘅機會啊!823和理非人鏈,萬人齊築香江路!!!

[和理非升級]一生人一次嘅機會嚟喇!!!!想唔想上Buzzfeed 9GAG?!?!?!?!
https://lih.kg/1475842
大陸同胞,你好
大陸大把呢啲醜陋嘢,仲想傳染埋香港人都咁腐敗。
推呀推
GOOGLE一下,其實好多大陸人都係明事理。當佢地發覺D片俾人河蟹晒唔俾討論就諗到香港遊行單野,反思一下點解要咁做
啲大陸人識條閪公義?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞