點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
1. 影人大頭相
2. 無記者證, 被追問時話自己係旅客, 仲要用英文講
3. 言語挑釁在場示威者
4. 疑似鬼, 大家驚佢同警察報串send大頭相比警察, 或甚至傷害現場人士所以要制止佢
5. 最後加句承認打得有點過火, 甚至傷及無辜, 但最衰都係黑警!!! 黑警臥底令大家疑心重重, 黑警死全家!!!
1. 佢無記者證
2. 如果佢係黎做野要拎工作簽證
3. 而家無足夠證明係示威者打 (參考某處長講法)
付國豪有份參加荃灣恐怖襲擊
https://lih.kg/1468897
付國豪有份參加荃灣恐怖襲擊
https://lih.kg/1468897
我絶對相信同埋同情前線決定

但係今朝淺藍阿媽send啲片俾我
我割咗蓆同意咁樣未審先判濫用私刑係過份
我話呢啲人要拉
咁先可以再同佢傾下做乜示威者咁大反應

對自己人冇錯核爆都唔

但係要爭取民意,賴死唔應錯只會好似啲狗咁越黎越乞人憎

當然,對住深藍癈老就假新聞還擊啦
將機場發生嘅所有衝突事件帶返去比政府
示威者為政府 同警察道歉

1.可以指政府 警察咁耐都冇道歉
2.將所有事指返去政府
3.形象正面 道歉你冇得話搞破壞啦
4.借機繼續追擊 宣傳政府警察所有惡行
一件錯事就道歉一次
一開始唔表明身份喎
良好市民見義勇為捉到個賊, 咁佢反抗,咪只可以用最低武力囉
警犬FULLGEAR拉一個示威都要5對1 ,咁平民10:1其實都唔算過份
假記者就拳打腳踢
講緊乜?嚟條link有乜問題。
同埋而家記者會就係一直問緊警察點解要行私刑喎? 其實係咪真係咁難承認自己做咗衰仔? 要去不諗批評自己嘅人係咪有陰謀?
呢D都唔係可以拆到理由,直播面前私刑

我地而家要大眾忘記尋日既事

要另一單大野 令人關注掛住睇 忘記昨天
轉移視線呀
環時記者唔係平民,係邪惡政權嘅維穩機器,根本人人得而誅之。
因為佢係藍衫福健幫,係黑社會,用適當相應既武力制服佢
就係唔打得, 只有佢當下佢打你嘅時候,你先可以打人。
如對方講道理的,請Refer to Richard Scotford’s comment
1. 冷處理, 除非被問到就跟以下答案, 否則唔需要主動回應
2. 射波+不知情。
-佢否認記者
-影大頭唔肯刪
-出言挑釁
-被不明人士打
-無充分證據
(基本上跟返政府/警方對白)
得啦我屌你老母
唔打得唔打得
我希望下一個畀福建幫同黑警打撚死果個係你

制服完唔打係咪放人呀?
定係你覺得要交畀警察叔叔 由法律去制裁佢?
你老母臭閪
聽日開始用愛感化政府同克警得啦 唔好再暴力 好多人原來唔支持
咪係, 影到警察追打示威者, 開槍打頭 tvb條大陸雞都唔講

認錯最大問題係一認中共黨媒會拿你認錯的video狂播當成係犯罪證據

tvb起碼一日出3次
黑警白3打得太多扮左黑3混入黎都改唔到呢個習慣
要快啲spin左佢 身邊有好多人真係信條友係無辜

環時同理
P牌邏輯
咪認左佢,出面成堆唔撚認羅
文宣冇撚用ge,邊個會接文宣野?又埋係圍爐多
和理非出來認衰仔都得,總知點都要有人認
都係果個問題,認左又點,唔撚改冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞