點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
唔需要推同講 因為真係局黎
黨報環時記者點會係普通人,隨時係特務
祝佢早日康復囉
有咩證據係自己人打 片唔可以做證 人證呢? 物證呢 ?
全世界睇到自己打倒自己追求緊既野!自由呢?公義呢?自毀長城!
屌 人既接收程度係有限 何況係藍絲
你諗下藍絲要你相信佢既野會點做呀?
Fake news囉 傳啲模綾兩可既野等你去FC囉
久而久之咪累囉

計我話推落班狗同黑社會度就搞撚掂
721警察同黑社會Frd過夾Band呢啲無得spin
咁警察可以混入黎點解黑社會唔可以
你交返個波等佢去FC(事實呢啲好難FC)

久而久之就會累唔想理啦
咁你就成功啦
屌那星 藍絲俾你搞到變港豬仲想點
一認錯tvb,商台新聞,01, 環時一定狂loop

塞稅局呢點小瑕疵認錯可刷credit
但去到肢體衝突, 雖然大陸人有心攪事, 但一般讀者(特別香港人的層次)唔會耐心睇成單case

警方狂做柒野好快有另一話題
三不一沒有

不推post不回應不表態!沒有影響!
《香港機場說明書》全部同我入黎!
https://lih.kg/1468423
將機場發生嘅所有衝突事件帶返去比政府
示威者為政府 同警察道歉

1.可以指政府 警察咁耐都冇道歉
2.將所有事指返去政府
3.形象正面 道歉你冇得話搞破壞啦
4.借機繼續追擊 宣傳政府警察所有惡行
一件錯事就道歉一次
唔緊要,有衰野就全部推落鬼身上。亦都唔洗特別去捉鬼,除非佢係鬼到影大頭啦。對內我地要檢討每次行動成效得失,對外文宣一定要乜都spin去政權到(咁原因緊係唔可以太on9)。我相信要推翻民主制度下嘅政府只可以用民主嘅手法,要推翻獨裁專制嘅政府都只可以用獨裁專制嘅常用手段。中共同西方光明正大嘅外交玩咗咁多年,唔知佢應唔應付到同佢一樣咁9哩嘅力量反抗佢?貪官奸,清官要更加奸,唔係點同佢地斗?我地要嘅更加係一份好似獨立宣言嘅文件,強調我地嘅追求同成功獨立後有咩承諾(比如追唔追究黑警,點處理在港大陸人同藍絲,仲有利民嘅措施)。依家寫早咗啲,不過我認為要開始討論了,無大台一個咁大嘅宜言應該要討論好耐。
佢唔起現場岀現就無事,去得就要承擔風險
祝佢早日康復
當時人可以報警俾警方跟進
唔駛spin,唔好再討論
公關基本術,要一樣嘢冇人再討論,就係放粒核彈級嘅事情出嚟引人去討論
而琴日係有兩粒核彈
1. 機場 警察 出真槍
2. 中国公安 香港機場 木棍挑釁

今日全世界同我淨係不斷repeat呢兩個point就夠
港豬唔需要前因後果,只需要簡單容易食用
對於視機場為假期嘅港豬
係超級閃令令嘅一件令人極憤怒嘅事

轉移視線!!!
唔理佢講啲咩,屈佢話扮記者先打人,之後屈我地打佢,傷勢係自己做成

學對家咁仆街
你點確定打佢個d 唔係警察既僑裝

公關基本術,要一單嘢無人講最好係搵更爆嘅搶輿論
https://lih.kg/dEeuuS
佢無帶記者證,無人知佢係記者,仲要帶件同藍衫人一樣嘅衫,俾人打好正常
借個位

文宣道歉日,希望保護過家園的你地明白我們的困境。
已包埋內地嘅示威活動

借多個位

free to print : https://we.tl/t-zTHYn0SbVd
有post講左

佢過期逗留
佢無工作證
佢無螢光背心
佢懷疑係荃灣用界刀傷人
何來牽強
警察自己話會打扮成任何人士
同意
揾另一單大野
轉移視線
好明顯是內地公安喬裝成示威者所做的事!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞