點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
祝佢早日康復
Btw打左又點,香港人比人射到爆眼咪又係咁
記協都唔割,你割?
記住不分化,不割席,不督灰
自己人撐自己人先會敢做落去!

佢懷疑有份恐襲荃灣,恐怖份子
現在個個focus 哂落個大陸仔到,浪費哂,原本一手好牌,又機場停飛,又星期一突發罷工,又醫護罷工

唉 ,唔好去機場住 ,集中翻民意818遊行先,始終818要好似之前咁一家大細出泥!
洗乜spin?
個疑似記者比人捉到唔表明身份 又冇記者證
洗唔洗我地幫佢證明佢係記者再向佢道歉?
道歉係我哋有改善空間
道歉係處理關公 唔理人做鬼做

打大佬啦各位 大佬放鬼出關公呀
不割但要智取捉鬼打關公
捉到鬼selfie求放朋友圈 多謝參與

仲諗咩交代, 到依一刻都唔反送中嘅人, 可以放棄, 唔駛咁君子, 而家唔係辯論比賽
哩d咪圍爐...鬼鬼鬼,和理非都唔信全部都係鬼,出面淺色點會信
我都想學下巴打咁自我洗腦,最好洗腦出面腦,錯都係鬼,只有鬼會做錯野
藍衫福建幫
示威者於此人身上找出一件與805荃灣斬人事件中涉事人之同款T-SHIRT,
故示威者將其鎖定為危險人物。其後將此人以索帶綑好以便交給警方侯查,過程中發生混亂,但示威者表現得非常克制,並開路予到場之救護員為混亂期間受傷之人士進行急救工作。
事件中之處理手法雖不完美,但絕對是可接受的。
你唔討論就唔洗spin
save our energy for 818
唔排除佢自己跣親

因為情況好混亂
唔撚洗理
第一 佢冇記者證
第二 環時俾深藍打飛機嘅姐
打人嘅係警察扮
果公安有環球時報同黑社會身份 請煲大e點
文宣煲大佢呀!!!

不過之後我地唔可以再武力對待已被制服嘅人!畫面難睇而且咁真係違反人道精神
環球時報中共喉舌,隨時係黨員

打得好

應該大把市民支持打柒佢
....勇武派打記者 然後話 警察唔道歉
無說服力
冷處理,唔好討論。
幾時先學得識?
機場貨運同客運,都要靠陸路
多人揸車搭車入去,塞車無法子架喎.

我地應該每星期搵一日,同一個時間一齊搭車入機場
https://lih.kg/dEkoNS
冷處理, 講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞