點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開
做法不完美,但可接受,要改善。
問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」

問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險。」

問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」

問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
答:「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開。」
一句咪得囉,先撩者賤
而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。
極權既爪牙都係敵人講完 明既明 唔明算
咁你乜都認?俾中共捉住把柄向美國施壓?我地根本唔會知打人放火係唔係鬼,認乜春?比底牌中共知?記招只要講示威者有共識唔會殺人放火就得,你理得係咪鬼做?你一認係自己人做嘅就要捉犯事者,捉唔到只會比把柄中共。但你捉得多人心會散,咁不如唔好捉,唔好認把啦。我地話唔知點解會出現暴力唔係因為我地同班官一樣咁虛偽,而係我地無大台,根本唔會知。
疑似有摺刀

情況混亂 前線克制地用適當武力制服疑似極端暴力分子
前線都係人 面對敵對環境難免有壓力 會有情緒起伏
做法可能不完美 但可接受 將來會檢討
自high留返呢到好,唔好比facebook洗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞