點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
制服咗仲打呢一樣嘢,就係我哋平時屌鳩警察。咁解釋呀!
其實係打佢既 就唔會禁青靚白正出番黎

我地d手足比人打打撚到見血骨折

都唔明點解大眾禁雙重標準
仲 SPIN 勿鬼,
過兩日又無人理喇
冇證
直接用個原因spin大佢
逾期居留撐警記者
有哂片
範文,根據facts而寫

<環球時報>是什麼?
一份被大陸知識分子和平民輕視的民粹報章
靠著總編胡錫進在社交媒體的笑話、社論裡挑動矛盾和愛國主義(尤其是中港矛盾), 近幾年引起香港媒體注意

香港人愛恨分明,懂分善惡,<大公報>雖然以偏頗新聞和挑撥矛盾著稱,但當日<大公>記者為保其他行家安全、與警方理論而被押走,很多人也對他表示讚賞。

<環時>作者今天先否認自己的記者身份,只說自己是遊客,來港「工作」也不申請工作證,並且身上還有一份寫作大綱抹黑和平示威活動,更主動挑釁示威者叫他們出手打他,為香港社會火上加油,無疑是根本是分裂中國,破壞一國兩制!自甘墮落至此,令人唏噓!
冇記者證呀
Push
working visa又冇 記者證又冇
事後出黎有報館指住佢個鼻話係記者就係記者啊?
鬧方向報個女警都識鬧啦 假記者
佢都拎唔到張記者証出黎都當記者?
咁人人都係記者啦
所以真係on9. 連英文記者Richard Scootford FB都唔割我地。

Spin 乜春唧。出鬼係黑警 港共先
同無委任証克警一樣
無得spin, sor9ly囉

至弊而家呢單風頭,咪蓋過左元朗 同女義士隻眼

要揾另一單大單野 冚

之後再翻兜毋忘元朗同還眼呀,
過期居留同黑工,點解唔打得?
冷處理
WFC?
拆唔到, 做錯左就開記招道歉
付國豪有份參加荃灣恐怖襲擊
https://lih.kg/1468897
警察無能力捉到8.11刀手
結果動用私刑
係黑警或公安做

目的係搞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞