點解冇人討論,打環時記者單野點spin???

367 回覆
101 Like 165 Dislike
打就打咗 係冇合理解釋
但打811刀手同打記者係兩回事
spin 條毛咩 場運動完左啦 多謝琴晚班(手足)啦
好明顯黑警臥底做架啦

等出機場再麻包袋
黑警就識係警署先出私刑
點解我地唔識??班狗都醒過你
用下腦啦
抆槍
佢係荃灣藍衣人
佢大大聲話I don't know China, 萬一現場有極愛國既公安同警察卧底聽到呢句, 火精眼起上黎係咁揼佢都冇計, 現場已經盡量保護佢, 唔係既話俾班卧底溶撚埋啦, 身為中蟈人都咁唔愛國仲要講出聲
推推推
唔好再執著捉鬼
不討論
不解釋
黑警臥底打既
我地保護佢
有理由懷疑佢地係同黨。
大家停一停,唔好再話自己手足喇。。激動既有佢激動既原因,加上星期日之後有邊個唔嬲呀?大家可唔可以係唔同身份角度諗下呢?大家都係香港人,矛頭都係一致,對準政府呀!!唔該大家理智d諗諗再行動,其實有冇鬼都係一樣,睇返場合睇返當時既形勢處境,亦都係旅客個角度去諗下啦。尋日我地真係有唔岩既地方架,試諗下尋日d機係未取消既情況,旅客delay佢地上唔到機,班機照飛,錢照袋,旅客比左錢冇得搭機係咪會燥呀??唔該各位手足理性少少,唔好比d唔理性既人帶到啦。。既然我地人手唔夠多,做唔到癱瘓行動,咁咪轉第二個策略,做宣傳,等夜晚多d手足入黎做返前一日做既野囉,而家比人唔理性既帶風向做過激既事,你覺得邊個最開心呀?林鄭呀!!
btw重點:唔好再話自己手足喇,咁做都做左,一齊諗下計點解決/舒緩呢件事啦好冇?
仲有獨立思考!!大家都係聰明人,比我聰明100倍都唔止。
認錯
有𠝹刀
做法唔完美,可接受,但亦都要改善
佢都唔係記者身份係現場
佢係用旅客入境
黎到香港幫環時做義務記者都唔得 係黑工 犯法
所以佢當時真係唔係記者
只係挑釁人打佢既大陸佬
點解制服左仲可以打?
又唔見黑警比到理由 好笑
打你都係合符國情
唔好再自己呃自己
根本就係衝動主導做錯晒
求其射個波走
同無腦藍絲盲撐警 有咩分別

唔完美,可接受,但需要改善、改進。
唔好再捉鬼
自己提防 冷靜做決定
THIS
(斬人)機場個假記者原來有刀!
https://lih.kg/1468050
仲有同荃灣有關
有無著背心同記者證先
無,就唔好話係記者,要正明為間諜
有黑警混入煽動情緒
佢叫人打佢既
有無人影到拳打腳踢呀?
會唔會係自己跌倒撞傷左咋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞