老豆搵仔 : 用下腦啦

773 回覆
3428 Like 150 Dislike
推到上頂
中場休息係好 但之後會唔會再塞先???
https://lih.kg/1468765
借個位

文宣道歉日,希望保護過家園的你地明白我們的困境。

借多個位

free to print : https://we.tl/t-zTHYn0SbVd
捉到十隻鬼好叻叻,但係捉錯一隻鬼就會比人煲大
千萬不要以為同路人好多
其實好多仲觀望緊
捉鬼係唔會捉得完,唔會有太大成效。
幫手推
出面仲話唔好用私刑真係on99
死左膠,關佢地撚事咩屌
同黑警講啦屌佢地老母
721 811
改標題post 多次
[前機場職員話你知 x 勸世文] 驕 兵 必 敗
https://lih.kg/1468780
道歉真係無用,紅媒仲只會再搞大啲

避免之後再有類似事情被人口實先係上策

不割蓆 不分化 兄弟爬山
春袋已經畀人揸住

只要搵幾條仆街帶風就已經成功破解我哋呢三句格言!!

不割不分吖嘛!!
搵人帶風自然有人跟!!
搵鬼落場做乜嘢都可以入你數!

再唔諗辦法捉鬼,我哋真係死撚硬!!

要有效捉鬼,前線一定要有底線共識,咩可以做,咩唔可以做,一過底線就係鬼,即捉!唔係割席,唔係想分化呀!係要認真解決問題呀!

分化同鬼從來都係狗共致勝之道
,要對付唯一方法就係團結!!
既然團結,就嘗試傾個底線共識,唔係所有野要有共識,底線真係有須要呀!

手足不割,鬼同分化撚一定要割!!

底線共識大家可以討論

大前提係畀全世界知我哋係為自由良知而戰嘅正義之師,係保護市民嘅黑衣人!!

1.可以打遊擊同快閃, 唔放火/唔掉磚/唔衝/唔主動出手/唔傷及無無辜。

2. 可以佔路set路障,圍,口撩,還拖!但不主動出擊,不傷及無辜。

3.不送頭,所有可以被聯上暴動同暴徒嘅,都唔好做。

4. 贏輿論同民心唔係講緊連登呀!自high有乜撚嘢用!

輿論係正常媒體包括 social media 同埋國際輿論,民心唔使講啦!

失民心同輿論,話撚知你連登幾high幾高漲,大家可以返屋企含撚啦!

輿論同民心係要嚟令對家喺國際/同社會有壓力!

只要set到個底線嘅共識, 我哋先可以真正團結,先有機會贏

咁我先真正做到
兄弟爬山 不割席 不分化!

咁多位手足認真諗諗啦

同意 唔好用軍規依啲字眼
與其話軍規
不如叫做抗爭者共識算
無謂執著字眼, 大家明既
哇我屌你老味極危險
好撚岩
負皮我比的話明be water 共乜撚野識
睇左
oush
推阿屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞