老豆搵仔 : 用下腦啦

773 回覆
3428 Like 150 Dislike
Push
Damn true
Support
Push
We are Hong Kong boom boom boom 💥 💥 💥
push
推上去,除非要用私刑,令到班間諜知道黃左會好大鑊,有顧慮
否則捉完,又點?
Push
行私刑唔係妖魔化係咩
軍規個度真係痴撚線
冇病呀?
推 需要長期置頂
行私刑都係正確都講得出
咁你仲唔去爭取幫七警出獄
我支持捉鬼起身份搜身
但係唔支持係人身安全冇受到威脅下除人褲
圍摳人
你地最憎黑警做既野你地做返晒
咁係唔係之後清算完黑警都要清算埋前線?
黑警做d野前線做足wo
不道歉,不割席,拒絕下跪道歉自潑污水的把戲。
呼籲?呼籲有撚用,依家次次都係搞完咩事都無咁走,例如打醫護果個,你都要保?你即場制服比全世界睇有咩問題?我需要既係一個制服畫面

仲有,呢啲唔係大台,係底線,係大部分人既底線,你唔係以為政府做一次721無事,你照做一次覺得會無事?依然只係重申核心價值觀,唔係d咩新鮮野,邊個訂?呵,你自己問心如果毫不限制咁打醫護平民,仲有邊個會支持你,你以為你可以拉低人既底線?你只係分裂佐一班無底線既人出來等佢以為自己好多人支持然後推佢哋去死,因為大部分人都無可能接受到低過人道底線既人,邊個保佢邊個一齊死

你唔好忘記我哋一直都係用緊人道來做武器,呢把刀係雙面刃,會插政府都會插示威者,人道底線係絶對既,政府過佐底線,你見到佢依家係點,示威者過佐底線,死定,因為你無政府咁既武力保護自己
不道歉,不割席,拒絕下跪道歉自潑污水的把戲。
對!
lm
你同屈穎妍有親?
我只係支持有底線,暴力係為左保護自己既前線
而唔係為左報復既無底線行刑式手段
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞