泰國準備派c-130撤僑

582 回覆
848 Like 16 Dislike
鬼唔洗捉 捉唔晒
只要冷靜 忍耐唔郁手
睇實隻鬼 拉住佢唔比佢郁手
隻鬼係無 作 用!

團結就是力量
不分化不割蓆不篤灰

對準政權
五大訴求
缺一不可

軍事政府
中共警察
濫殺無辜
thai ppl in hk
正式徹僑
想喺呢場革命勝出可以睇一睇

有冇發覺香港人比政府撚緊而又真係好有效
https://lih.kg/1468392
借個位

free to print : https://we.tl/t-zTHYn0SbVd
仲有澳洲領事館琴日去接機呢
撤僑定遊客,香港好多泰國人架喎
750萬重要唔係全部純正香港人
今日做哂
即係點 好混亂
有記者問 「林太, 你知唔知好多市民問你幾時死呀」
粉身碎骨
全香港既泰國人
明天去買午餐肉
如果真係黎料
黑心啲講句 應該多啲外國人留係香港見證

The Chinese communist party is as evil as the Nazi party!
Don't trust the Chinese communist party anymore.
Making a deal with the Chinese government is one of the most dangerous things in the world!
Hong Kong people are now fighting against totalitarianism!
We welcome great soldiers of the Allies from the free world!
Please liberate Hong Kong!
但係兩架c130 應該啱啱送走到九龍城嘅全香港有啲困難
應該可以 但當然唔prefer , C130可以降落係沙漠 理論上佢設計係可以land 到extreme condition 而且唔crush
攬炒
Thai people in Hong Kong

all of them?
呢單 加埋trump嗰個聽日係主流媒體一出
股市銀行齊齊恐慌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞