泰國準備派c-130撤僑

582 回覆
849 Like 16 Dislike
幾時到其他國家撤
Australia as well
如果係機場出事, 佢可以點撤
石崗機場應該落唔到咁大架機
共產黨打到黎
香港九龍新界無得避
係貨機區/飛機維修區上機都得掛,事急馬行田
但呢個新聞信唔信得過
真嘅話要換美金
拎bno有冇得跟英國走
正 咪唔出街囉 屌
侵侵出埋聲
應該吹緊風
Btw我要攬炒
聽住先啦
不過佢死左有乜用 最多咪大家自high一兩個禮拜
五大訴求一個都未解得掂 即係就算佢死左抗爭都未完
未續啊我仆街啦今舖
食咪食殺佢條友我當佢係英雄
撚9人
定係嫁禍港人之後就名正言順出老解
又吹風
不割蓆已經由我地嘅優勢變成劣勢
https://lih.kg/1467851
8/13 中曬班老狐狸計,又設局s想民意逆轉
一、扮取消機
政府將旅客矛頭直指示威者
T1塞左離境係原罪,對住旅客、記者冇禮
唔該見到旅客幫佢地到T2登機,解答佢哋疑惑
更加fake曬冇登機的旅客,當no show 冇得 claim保險!表面上取消航班一面煽動唔俾旅客走,查實入到去係有得飛。
二、公安扮示威者
Trump Trump 唔係空穴來風,有人想等First Blood之後港版6 4 ,點解仲有人煽動打死狗?勿忘初心,我地唔係反社會,而且鬼係捉唔曬,請將焦點放在五大訴求
三、扮記者
大家在外國記者表現左稍為暴力一面,好彩冇first blood ,官媒都可以抹黑運動,局中局,而家無打死但佢係官媒既記者,國家體面與他報告的第一身被虐感受,做鬼點會帶藍絲衫及証件,希望前線保持克制冷靜,致勝的關鍵是獨立思考
四、派鬼做show搞分化
依家唔係分化割席時候!
大家做得不完美!
但可接受!
要改善!
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍
750萬換支那解體同14億人仆街
抵撚到
返去訓教
殺咪殺大把人爭住認
最怕trump大隻講 同埋掛住佢啲垃圾大豆咋
雖然應該冇咩可能
但如果出兵大家記住要返去訓教做好市民
打實唔夠打
如果真係ww3香港開戰希望大家走得就走
只要有香港人就邊度都係香港
侵仔中過咁撚多次伏
今次仲中佢咪撚連任啦
求求大家,盡快去換美元現鈔!
https://lih.kg/1429581
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞