泰國準備派c-130撤僑

582 回覆
849 Like 16 Dislike
橫掂都要死 咪鳩起人工島啦
攞10000億反攻大陸 國母都有得做啦
無錢去到英國會點?
721 811
ประเทศไทยรวมเลือดเนื้อชาติเชื้อไทยเป็นประชารัฐ ไผทของไทยทุกส่วน อยู่ดำรงคงไว้ได้ทั้งมวลด้วยไทยล้วนหมาย รักสามัคคีไทยนี้รักสงบ แต่ถึงรบไม่ขลาด เอกราชจะไม่ให้ใครข่มขี่สละเลือดทุกหยาดเป็นชาติพลีเถลิงประเทศชาติไทยทวี มีชัย ชโย
船 泰國黎香港要幾多日?
可以被寫入史書都係一種榮幸
好過營營役役一世為磚頭同地產商打拼
good news ,政府同北京,E次一定好大壓力 ,一係好快武力清場,一係 退讓,但大家係要雙普選交換,比死左的,傷左的,拉左的,兄弟姊妹一個交代
其實正確
共產黨打到黎啦
電腦大爆炸
我媽子都係咁
你第一日識中囯?

邊次唔係人地錯而中囯冇錯?
加入黑社會
เตรียมส่ง就係準備send咁解
永遠香港錯

中囯又贏
會有救濟金 有補貼啦
各位 我自膠了
求放過
平心而論
我諗大概用意係接走滯留係機場既泰國人
但係其實一般都係用客機,政府包機(可參考之前香港政府包機/ 其他國家包機既新聞)

如果用到軍用運輸機做包機既話,咁即係當表個地方政局好唔穩定/ 有大事發生

可參考之前南蘇丹衝突持續 日本派自衞隊運輸機撤僑
http://hk.cdn.on.cc/int/bkn/cnt/news/20160712/mobile/bknint-20160712103907266-0712_17011_001.html
真係咁簡單?
侵出左文話希望唔好傷亡
快d 想返屋企訓覺
係機場上唔到客機 咁軍機係咪泊維園?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞