泰國準備派c-130撤僑

582 回覆
849 Like 16 Dislike
就係驚散走左民怨
林奠先係終極散水狗
聽我講 黑警想用今日件事嚟蓋過狗扮示威者 射到示威者盲左等等
聽日如果有人出去講對唔住 可以話一時被721元朗仲有其後既荃灣北角傷害人無人被捕 再加上又同伴變盲 情緒控制失當 承諾不會再犯
再加多句
五大訴求 缺一不可
希望大家可以趁分化撚收工 認同就spread比聽日會出既朋友啦
WW3
泰國同中國好撚fd嫁
係真係收到風還是夾埋做戲 我唔知
但依家連槍都未開過 真心撤僑咩
Push 支持
Who
咪撚on9
出兵唔係出一日 唔係你今晚訓醒聽朝冇事
台灣曾經戒嚴38年
香港戒嚴一個月好未?
一個月你估上門捉唔捉得哂所有示威者?
佢出得兵 香港已經再冇經濟價值
到時佢既攬炒同你而家既焦土係完全唔同層次
https://mobile.twitter.com/Birdyword/status/1161299001414578177

佢重要收棍,揸左一下波!!!
美國幾時撤橋 , 到時有美軍睇
過期都有用,呢本野唔係攞嚟去旅行嘅時候已經去到撤僑絕對都會承認放心
記得佢喺酒會提過生命係受緊威脅
估唔到自己有生之年會見到歷史巨輪既轉動仲要自己有份推郁個輪
HONGKONGERS SHALL BE REMEMBERED FOR THE PEACE OF WORLD IN WW3. R.I.P
連登仔就係等緊呢日
撤僑真係開戰既訊號
話唔定今日比警犬打果個女人就係秦國人
https://youtu.be/jS-OPRyQv3U
講得好岩你地自己諗
可能大碗啲社區中心呀難民營之類先困住先
Google translate姐
封左機場,派部飛機過黎有乜用
唔係應該派船咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞