付國豪係環球網記者 呢個一定係局

458 回覆
866 Like 45 Dislike
唔割就唔怕打
佢件咩衫關我撚事咩
佢著記者衫無記者證就已經係假冒記者
無得拗

不分化 不割蓆 不督灰

你睇佢個樣幾得戚
大陸做得黃絲 心水俾你我更清啦
唔完美,可接受,但需要改善、改進
唔明有d咩要割,又show唔到記者證,事後證明到又點?
[機場快入]唔好再糾纏係捉鬼問題上
https://lih.kg/1465735
依家呢個階段唔應該樹敵
大陸人幾仆街都好 佢哋始終多人
呢啲時候激嬲佢哋 每日搵人嚟搞我哋班示威者
好似褔建佬組團落嚟咁
黑警又可以食花生 咩都唔做 睇民鬥民
唔覺
覺得有鬼
不過黨報記者抵打
但係唔應該係今日咁打
唔撚割
收皮啦 蘋果問佢係咪記者 佢話係遊客
擺明局
有rthk訪問手足問點解圍佢, 是條友心虛, 掉頭走
唔好話是鬼啦, 被訪者一睇就知年輕人唔似狗真手足
頭先睇咗廿秒微博
屌佢老母啲片仲清過我地呀仆街
唔割
尋晚同老闆食飯,同枱有位老人家同酒樓經理吹水,傾完一輪,經理明顯係撐政府,但老人還未表態,然後經理問老人:「依家學生搞到咁亂點解決好?」

老人淡定說:「送中法無問題,想送中就拎藍色身份証,唔想就拎黃色,第時犯罪藍色就返大陸審,黃色就係香港審,睇下邊個願意返上去囉。」
最後老人就笑問經理你想拎咩色身份証呀?經理一面尷尬向大家笑一笑,連回答的勇氣都沒有就行開了。

現實就是好多呢類人,盲撐政府,自己唔想送中,但又鬧學生搞事. 只想收穫 不想付出。
有心俾個局 唔割
點都唔割
可以改善
機場係皇牌要繼續
但可以諗下要點做好d
出事果時走左
撿討, 重新出發再接機, 唔割
麻煩大家set個時間,嘈埋聽日算,我地仲有好多野未做。
唔割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞