付國豪係環球網記者 呢個一定係局

458 回覆
866 Like 45 Dislike
中央已出手,所有分化po請善用不推文回覆,叫人唔好再推,停止再將佢推上熱門

唔可以比林奠不費一兵一卒,不費一粒子彈就瓦解機場和理飛

「理性討論」 機場和你飛
https://lih.kg/1467211
我條link都係英文記者既野黎
你唔信我既你聽日自己睇下新聞
你篇野極亂,英文又差
記者幕後主使荃灣血案
仲記唔記得我地嘅招降大法???

sing hallelujah to the lord

有狗、有反對聲音

用歌聲招降就夠

機場三不
不衝突 不打人 不入禁區
唔係黑警臥底打咩
On9 仔 呢篇野英文記者自己寫

用對家手法
擺明啦
無啦啦會袋住呢件野入機場咩
Btw
唔完美,可接受,但需要改善
721 811
微博即時付生上左熱門,用左我愛警察,你地可以打我來quote,前因係果無講,成功令大陸班友又屌香港示威者

【跪求大家入黎睇下,我好想香港贏】關於鬼關於衝動
https://lih.kg/1466732
813 全民檢討討論
https://lih.kg/1467471
敵人都未狡辯 自己人先捉蟲
唔好再捉鬼喇 隻鬼最想做既就係你地捉住佢 跟住就挑釁你打佢 你一出手佢地就已經達成目的
而且捉鬼既過程中到底有幾多隻係捉錯左既都未計
看,被所謂暴徒私刑仍可笑容滿面嗎
不割蓆

一齊發揮團結精神

問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,可以再改善。」

問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險」。

問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」

問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開。」

問:如果遊客因此受傷,嚇怕外國人點算?
「咁我祝佢早日康復。」

對唔住,7.21、8.11血仍未乾,有人爆頭,有人失明,有人俾黑警打到成地血都冇收手,之後我從來冇聽過,警方有道歉有徹查。

以上,全部係黑警同林奠嘅對白,香港人已經好克制了。

人命?你睇俾黑警打到成地血嘅義士個樣,同埋呢個公安?現場有一句,喺大陸,你死撚咗啦。
引你地搞鳩佢,已經做左大陸英雄啦
不割蓆阿義士們!
割唔割唔係重點,但前線真係中伏
現場有人煽動就上晒腦圍人打人
唔割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞