付國豪係環球網記者 呢個一定係局

458 回覆
866 Like 45 Dislike
聽日入曬黎
如果打死埋條死士,老解可以入城
輿論係要咁講
環球時報唔係傳媒,係中國政府官方代理人
當時喺現場不停影人大頭,同平時中國政府喺香港嘅情報人員行為一樣

大陸人點解可以咁快收到香港消息?唔係有墻既咩??D香港假消息傳得咁快,已經出現好多環球時報記者俾廢青打死既版本,頭先訓低休克果個係其他手足,個大陸仔咁多記者影住一條毛都冇少到好冇。
唔好俾手足控制唔到情緒
佢話係 但無記者證
睇直播影住佢咀miu miu有心引人打佢咁
有時要幫手禁住失控手足 佢地未必係鬼 只係情緒上控制唔到
佢睇apple live咁多殘體字就知點解
大陸人已經知道曬件事

有無中計
聽日可能好多人割蓆
擺到明係局
我明白手足們十分憤怒,但請手足冷靜少少,捉鬼係唔會令我地羸,而係會令我地分化令我地輸。你諗下我地有幾多個手足,你捉到鬼既機率高d定係捉到自己人既機率高d?而就算真係捉到隻鬼,咁之後又有咩野做到?捉鬼重要d定羸返香港重要d?
本來今日班popo過到黎仲打爆左一個人既頭流哂血,聽朝頭條就係班popo入機場既第一滴血。依家因為捉鬼,仲要捉到果個真係記者黎。雖然佢十分可疑,但事實上佢既身份真係記者。咁聽日既頭條就變左做示威者捉錯記者,完美咁比人spin左風向。

利申 唔會割蓆 大家共同進退 只係想大家停止捉鬼
開個post散步失敗論?
局黎
憤怒係正常 但控制唔好可能會壞大事 同路人有時要幫手
前線阻止鬼帶頭沖 做得好 不分化 不割席
就算係個局,我哋用文宣挽回今日做得唔好既嘢
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞