付國豪係環球網記者 呢個一定係局

458 回覆
866 Like 45 Dislike
大家要反省下,最後繼續行落去。
今晚重點係黑警拔槍
擺明架
但又畀人陰到呀嘛
試駁: 老實,佢點解要 show 証,果度係公眾地方,佢唔係香港人,係機場,點解要解釋,佢有冇打人?冇點解要圍佢?
藍絲有啲都係real news只係cut頭cut尾

宜家做任何野都唔會please到所有人

塞地鐵又話阻住香港人 塞機場又話阻住外國人

你又知打人一定係自己友唔係鬼? 鬼打鬼唔得?

唔好咁天真諗住可以討好全部人啦
有界刀係袋,藏有攻擊性武器
老老豆豆,證明到一個係公安一個係黨報人員我就唔覺會失民心。後者有份係荃灣挑斷人手腳筋,終身有後遺症。
為左啲仆街同前綫割蓆係咪有病!
Push!
唔完美,可接受,但需要改善、改進。

其實錯咪錯 錯一定要認?香港政府黑警都唔識有錯啦 民間記者會比人問到咪話 我唔係現場 唔清楚 代表唔到佢地答 我地唔識冷處理

再者人地正職做記者,part time 就唔可以做spy? 而且佢本身係愛國記者 出啲文章都用字激進偏頗 有心過黎挑釁或打示威者唔得?

唔好係到自己驚先 人地文宣都未出就係到幫人諗埋文宣 林鄭同狗都未講野就係到幫人諗埋speech.

不要失敗主義

721 811 黑警致盲 五大訴求先係我地要處理
不要說推 試說不捉鬼 721 811
其實呢個理由冇問題,佢冇spin,係大家唔夠冷靜冇諗到呢個可能性
唔割
下次小心謹慎
612 721 811
機場捉公安見聞及想問大家一個問題
https://lih.kg/1467325
沒事兒沒事兒
試駁: 不過佢咩都冇做過,制服d咩?
依嫁變左捉鬼,同一開始去機場既目的唔同左
今日真係衰唔夠人
一有事啲人記流晒去一邊,防線冇晒
夠人多又可以流動,分批休息,堅守防線
希望巴打見到 下次一定要入去幫手

818大遊行

721 811!
做咩事休克?
推黎做材料
連登仔記者會快做野
https://lih.kg/1466930

幫手推比記者會嘅人睇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞