[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
Kaveh Solhekol ✔ @SkyKaveh
EFL executive meeting tomorrow. Will discuss Huddersfield Town making 10 changes for game v Birmingham City on Sat. Fine likely punishment

冇啦 今年實唔駛升

咩事被人罰分?

Fine likely punishment

原來換得太多後備留力,謝了

哇屌咁都得...當年費蛇都試過咁啦, 又唔撚罰既

應該罰錢姐

黑池英超個年好似試過換咗10個畀fa告
痴撚線出後備都唔比
痴撚線出後備都唔比

莊家怒了
富咸對上十五場聯賽入左三十四球
對上五場入十四球失五球
有腦既都唔想對佢地啦

我喺另一個post睇好富咸上黎
感覺上佢地隊波上到黎會最穩陣
雷丁周三哈迪斯目前都似升降機

啲人腳咁差都穩...?
得一個tom cairney真係叫踢過英超
前鋒嗰堆送都冇人要

左路Sess+Malone成季都好得
Kaveh Solhekol ✔ @SkyKaveh
EFL executive meeting tomorrow. Will discuss Huddersfield Town making 10 changes for game v Birmingham City on Sat. Fine likely punishment

冇啦 今年實唔駛升

咩事被人罰分?

Fine likely punishment

原來換得太多後備留力,謝了

哇屌咁都得...當年費蛇都試過咁啦, 又唔撚罰既

應該罰錢姐

黑池英超個年好似試過換咗10個畀fa告

狼隊
富咸對上十五場聯賽入左三十四球
對上五場入十四球失五球
有腦既都唔想對佢地啦

我喺另一個post睇好富咸上黎
感覺上佢地隊波上到黎會最穩陣
雷丁周三哈迪斯目前都似升降機

啲人腳咁差都穩...?
得一個tom cairney真係叫踢過英超
前鋒嗰堆送都冇人要

左路Sess+Malone成季都好得

我覺得富咸最好既原因係好多時升降機上到去對英超中游都唔夠踢
但佢地對英冠中下游睇定黎食, 所以咪又升又降
冇架啦冠軍應該都係白禮頓架啦
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

Playoff列斯入唔到真係可惜
唔想見到錫周三,千祈唔好升到
我估應該係蝦多士同富咸之爭
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三
sky下季開始俾110鎊可以睇哂全季所有英冠賽事,全球都睇到
sky下季開始俾110鎊可以睇哂全季所有英冠賽事,全球都睇到

唔係sky,講錯
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三

下下唔收腳

唔係sky,講錯

但係邊度
如果全高清英文我有興趣喎

唔係sky,講錯

但係邊度

efl官方自己搞,110鎊有齊英冠、甲、乙
http://mobile.efl.com//news/article/2016/efl-live-streaming-platform-ifollow-unveiled-for-global-fans-3703898.aspx

唔係sky,講錯

但係邊度

http://mobile.efl.com//news/article/2016/efl-live-streaming-platform-ifollow-unveiled-for-global-fans-3703898.aspx

今季英冠都唔係場場播,下季竟然進步到英乙都場場播?

唔係sky,講錯

但係邊度

Kicking off at the start of the 2017/18 EFL season, overseas subscribers will pay the equivalent of £110 per season for the service which will provide coverage of up to 46 live games per club. More than 1,500 matches will be available in HD quality, with iFollow showing every EFL league match live unless that match has been selected by the EFL’s overseas broadcast partners.

屌..今季有就好

唔係sky,講錯

但係邊度

咁大盤生意,上太空踢佢都同你直播
同埋應該鋪咗好耐啦推得出嚟

唔係sky,講錯

但係邊度

但係海外球迷, 下季英冠甲乙比較多既應該得維拉

會唔會蝕死

唔係sky,講錯

但係邊度

會唔會蝕死

The findings suggest over 55% of the EFL’s fans are located in the United States, Canada, Australia and New Zealand where the potential audience for the iFollow platform could reach into the hundreds of thousands.

內文EFL話計過數,預計起碼有六位數觀眾訂閱,當得100000人俾錢,都賺1億1千萬港紙了

唔係sky,講錯

但係邊度

會唔會蝕死

The findings suggest over 55% of the EFL’s fans are located in the United States, Canada, Australia and New Zealand where the potential audience for the iFollow platform could reach into the hundreds of thousands.

內文EFL話計過數,預計起碼有六位數觀眾訂閱,當得100000人俾錢,都賺1億1千萬港紙了

唔係FANS我唔會太多睇

但係邊度

會唔會蝕死

唔係FANS我唔會太多睇

我覺得淨係英國本土都應該唔少人會幫襯,唔少人去咗第二個城市工作,好難入到場,特別efl咁多周中波
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三

下下唔收腳

茅柴又陰濕
不過都係受惠於英冠咁鬆嘅執法尺度
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三

下下唔收腳

茅柴又陰濕

想睇下佢地踢英超會點
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三

下下唔收腳

茅柴又陰濕

想睇下佢地踢英超會點

公平競技獎一定冇佢地份
AV班友邊靠得住
我係紐迷都係咁話

點解咁多人憎星期三

下下唔收腳

茅柴又陰濕

唔想見到雷丁多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞