[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
David Stockdale remains the only player to score for #NCFC against #bhafc this season
史托迪爾好無辜咁輸兩球own goal

成日係咁唱佢個名

Norwich fans now singing - David Stockdale, he scores when he wants! 😂😂
Fans chanting "🎵David Stockdale, he scores when he wants🎵" & "🎵David Stockdale, he would have scored that🎵" 😂 #Norwich #Brighton
Fans chanting "🎵David Stockdale, he scores when he wants🎵" & "🎵David Stockdale, he would have scored that🎵" 😂 #Norwich #Brighton

Brighton個邊都有唱

是旦啦,升左班輸十球都冇所謂

要贏埋英冠
OFFICIAL: Gianfranco Zola has this evening resigned as Blues manager. Further details later on http://bcfc.com #BCFC

即係季初on99炒左人依家又請返?

辭職呀ching

我仲以為自己真係攰得滯睇錯

笑到趴咗喺度
有人話英冠個升班附加無咁公平
話咩有時第3同第6爭成廿分,正路第3都應該勁過第6
如果係咁第3仲輸比第6
咁係第3自己唔爭氣啫,輸都係自己問題自己責任啦
我覺得好公平,反而意乙真係得啖笑,屌你第3果隊好似話場場0-0就有得升班
仲夠膽有人話意乙公平過英冠

呀resign哥,排名高嗰隊有優勢有咩問題呀
本來就應該要咁做
英冠第3同第6一樣待遇,又邊忽公平呀

全世界我諗冇幾多個聯賽係咁

日乙 第3-6 附加,排名前嗰隊打和就晉級 仲有主場打
韓挑 第2-4 附加,3打4, 贏打2, 再贏打韓職尾2
蘇冠 同韓職一樣
意乙唔講喇
西乙 好似同英撚一樣
澳職 1-6入附加賽,排名前嗰隊主場

講真,英撚賽制都算幾公認係唔公平,聯賽係鬥穩定,附加賽比你一場過收皮,不如唔好打聯賽當fa cup打算啦

依家隊隊留力附加賽季尾hea打,搞到戰意消極,咪就係呢個賽制嘅缺點囉,你試下top 3 升班睇下雷丁會唔會比人炒7球?上季白禮達爭升班,搏到盡晒,結果附加賽比星期三炒3蛋

刺激就係真係幾刺激嘅,但講公平?你真係得啖笑
有人話英冠個升班附加無咁公平
話咩有時第3同第6爭成廿分,正路第3都應該勁過第6
如果係咁第3仲輸比第6
咁係第3自己唔爭氣啫,輸都係自己問題自己責任啦
我覺得好公平,反而意乙真係得啖笑,屌你第3果隊好似話場場0-0就有得升班
仲夠膽有人話意乙公平過英冠

唔公平就緊咖喇,不過都係為左增加聯賽既收入同刺激性都冇計既
上年Brighton 第三,同第二同分,只輸得失球差
附加賽第一場作客sheff wed 60分鐘內傷哂4 個半個鐘10 人應戰睇到我想喊...

利申支持英超尾三尾四係Wembley 打降班賽一鋪過,好刺激呀!!

升降班附加賽喺德甲都還可以,一季得18隊34場波,降3隊係幾harsh嘅,反而英超呢d多比賽嘅,再搞升降班附加賽只會搞到英冠隊冇癮 ,附加賽可以試下咁,第5對第6,一場過高排名做主場,贏左就對第4,繼續上再對第3,咁又令到排名高d嗰隊得益

直接用日本嗰個賽制就算啦
不過唔好和波晉級囉
排名高嗰隊打主場 和波就加時射12m
應該算係比較平衡

要贏埋英冠

應該無問題啦,就算紐唔柒落去,贏多一場就搞掂

要贏埋英冠

應該無問題啦,就算紐唔柒落去,贏多一場就搞掂

紐迷表示俾曉頓贏好過自己贏
佢應得架
睇番場波,諾域治中場同白禮頓中場級數高下立見,可以考慮係諾域治簽人
最唔公平一定係德乙升班制度
有咩理由德乙第3要對德甲16
個range大到
Huddersfield
富咸連哈多士都劏埋
唔出奇,富咸個勢真係好勁,富威攻守轉換好快
THANKS FULHAM
最有戰意都係富咸列斯錫周三

其實以表現黎講3隊都值得有附加賽打 可惜3個只能活2個
最有戰意都係富咸列斯錫周三

其實以表現黎講3隊都值得有附加賽打 可惜3個只能活2個

我富半場前已經反杯1-3

雷丁無心踢就
唔出奇,富咸個勢真係好勁,富威攻守轉換好快

Stefan再一粒 反到1-4了

又刷5球
富咸咁撚勁既
富咸咁撚勁既

Ain't nobody like Stefan 'ohansen
對上嗰次富咸5比0贏哈多士
雷丁又輸緊 都無心追第2了
富臨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞