[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
富咸咁撚勁既

Ain't nobody like Stefan 'ohansen

傷左
列斯真係自己攞黎, 年年有機會都浪費晒
Leeds
Leeds

列欺真係垃圾黎
Leeds

列斯同萊斯有咩分別
次次喺人最期待既時間收皮
Leeds

唉wigan
Leeds臨尾香.....

紐記星期一贏PRESTON就CONFIRM升
唉wigan

只要伯明翰布力般全敗...
我地全勝...
唉wigan

只要伯明翰布力般全敗...
我地全勝...

我都想
tommy季中唔係搵奧巴坦打前鋒打得唔錯嫁咩?
tommy季中唔係搵奧巴坦打前鋒打得唔錯嫁咩?

好似得果一場仔入波

最近都係靠powell救根
1 Brighton 44 28 8 8 73 38 +35 92
2 Newcastle United 43 26 7 10 76 39 +37 85
3 Reading 44 24 7 13 63 62 +1 79
4 Sheffield Wednesday 44 23 9 12 58 43 +15 78
5 Huddersfield 43 24 6 13 55 53 +2 78
6 Fulham 44 21 13 10 82 55 +27 76
7 Leeds 44 22 7 15 57 43 +14 73

雷丁唔洗再諗直升,爭成三十幾球得失球
哈迪斯最多只係拎到87分,換言之紐卡素3場拎2分就已經夠守住第2(都係爭成三十幾球得失球)

錫週三有得踢play off既機會好大,換言之last 果個位由富咸同leeds爭
Fulham vs Brentford
Sheffield Wednesday vs Fulham

Leeds vs Norwich
Wigan vs Leeds
因為富咸領先緊十幾球得失球,所以我會當佢領先緊列斯3.5分
雖然富咸要作客錫週三但只要下場贏到無野爭既賓福特基本上肯定有附加賽打
17 Bristol City 44 14 9 21 59 65 -6 51
18 Burton 44 13 12 19 46 58 -12 51
19 Queens Park Rangers 44 14 8 22 50 62 -12 50
20 Nottingham Forest 44 13 9 22 59 70 -11 48
21 Birmingham 43 11 14 18 42 63 -21 47
22 Blackburn 44 10 15 19 49 64 -15 45

23 Wigan 44 10 11 23 39 55 -16 41

榜尾睇落似好多人爭但實質有危機既得3隊

17-19果3隊隨時一分都唔洗拎就護級成功
tommy可以準備定下季英甲

Queens Park Rangers vs Nottingham Forest
Nottingham Forest vs Ipswich

Aston Villa vs Birmingham
Birmingham vs Huddersfield
Bristol City vs Birmingham

Blackburn vs Aston Villa
Brentford vs Blackburn

3隊黎講森林最穩陣,今晚佢地贏咗隊雷丁加上last果場主場對無野爭既ipswich,對面都應該唔會阻住佢地開P

近況黎講伯明翰表現最差+對手最難踢,隨時布力般兩場贏一場,伯明翰三場輸曬
(伯明翰季中班強國老板無啦啦炒咗帶到隊波排第7 Rowett搵咗隻垃圾Zola帶隊,如果真係降得成真係成為一個幾大既笑柄,唔知老納會唔會跟埋落去英甲呢 )
17 Bristol City 44 14 9 21 59 65 -6 51
18 Burton 44 13 12 19 46 58 -12 51
19 Queens Park Rangers 44 14 8 22 50 62 -12 50
20 Nottingham Forest 44 13 9 22 59 70 -11 48
21 Birmingham 43 11 14 18 42 63 -21 47
22 Blackburn 44 10 15 19 49 64 -15 45

23 Wigan 44 10 11 23 39 55 -16 41

Queens Park Rangers vs Nottingham Forest

3隊黎講森林最穩陣,今晚佢地贏咗隊雷丁加上last果場主場對無野爭既ipswich,對面都應該唔會阻住佢地開P

近況黎講伯明翰表現最差+對手最難踢,隨時布力般兩場贏一場,伯明翰三場輸曬
(伯明翰季中班強國老板無啦啦炒咗帶到隊波排第7 Rowett搵咗隻垃圾Zola帶隊,如果真係降得成真係成為一個幾大既笑柄,唔知老納會唔會跟埋落去英甲呢 )

birmingham岩岩輸左比villa
而villa下場作客blackburn
villa同birmingham係同市死敵
villa係野爭 實放水 三分送上

birmingham就仲要對第4既huddlesfield
睇來下周會跌入bottom 3
邊隊降就睇最後一周了

brentford v blackburn
bristol v birmingham

birmingham岩岩輸左比villa
而villa下場作客blackburn
villa同birmingham係同市死敵
villa係野爭 實放水 三分送上

birmingham就仲要對第4既huddlesfield
睇來下周會跌入bottom 3
邊隊降就睇最後一周了

brentford v blackburn
bristol v birmingham

老伯班管理層真係痴鳩線....

季初仲排緊係playoff區入面

無啦啦炒鳩Rowett 請Zola真係唔知做乜鳩

呢段時間先贏得兩場,老納上場都難救

咁樣降班既話真係痴鳩線
睇番場波,諾域治中場同白禮頓中場級數高下立見,可以考慮係諾域治簽人

Brighton 中場出副選係主因,唔出Stephens + Kayel防守即刻錯漏百出
不過諾域治中場水準幾高都係真既
睇番場波,諾域治中場同白禮頓中場級數高下立見,可以考慮係諾域治簽人

Brighton 中場出副選係主因,唔出Stephens + Kayel防守即刻錯漏百出

Alex Pritchard
卡數1-0

Alex Pritchard

本來brighton想簽Pritchard既不過條撚屌最後去左 Norwich 因為人地有錢d
佢可以繼續俾心機踢英冠
我紐
哈迪斯咁既狀態playoff即刻比人掃返出去啦
leeds 年年打假波 已經一早知佢地唔想升班

有啲名字可能佢地都知上返英超會係一件古怪同令人難以適應既事,好似列斯同森林咁,所以佢地唔會升
9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞