[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
狃狗對大眼升班表示十分慶賀
我地隊垃圾等打多年英冠啦

見到你地隊波真係好撚炆
本身我係好想你地即刻升返上黎
宜家覺得你地唔撚配

東北打吡齊腳
好想leeds升上英超

跌到落第7啦
富咸 星期三 雷丁全部贏哂

有機咖,富咸之後要對錫周三同huddersfield!!

東北打吡齊腳

見到你地隊波真係好撚炆
本身我係好想你地即刻升返上黎
宜家覺得你地唔撚配

講得好岩
FT: If Huddersfield fail to beat Derby County in late kick-off, Albion’s promotion to the Premier League will be confirmed. #BHAFC 2 #WAFC 1

官方twitter咁講

基本上都升硬 得失球差太多

係肯定升硬!

哈德斯win 5場 入28球
白禮頓輸晒
咪直升唔到
不過拍定手啦唔洗讀drama

暫時huddersfield領先1:0

我買左哈德斯
幾鍾意依隊波

我都係
幾有決心
2.8倍已經等收錢
好想leeds升上英超

跌到落第7啦
富咸 星期三 雷丁全部贏哂

有機咖,富咸之後要對錫周三同huddersfield!!

希望啦
leeds之後要對伯頓,韋根兩隊護級隊同norwich
都唔算好易打
快d生生性性攞番d分啦
FT: If Huddersfield fail to beat Derby County in late kick-off, Albion’s promotion to the Premier League will be confirmed. #BHAFC 2 #WAFC 1

官方twitter咁講

基本上都升硬 得失球差太多

係肯定升硬!
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/18/000205_a18aab00280cf42e048b5daf7c03ae46.jpg[img]

哈德斯win 5場 入28球
白禮頓輸晒
咪直升唔到
不過拍定手啦唔洗讀drama

暫時huddersfield領先1:0

我買左哈德斯
幾鍾意依隊波

我都係
幾有決心
2.8倍已經等收錢

好驚佢地好似上年白禮頓咁, 博唔到第2名收埋皮

Dunk巴就好啦 去現場睇
"Crystal Palace, we're coming for you", Brighton & Hove Albion supporters.
bton贏多場就冠軍
肥賓帶聯賽唔穩定,諗起當年猁又臨尾香
"Crystal Palace, we're coming for you", Brighton & Hove Albion supporters.

佢地同水晶宮有咩關係?
bton贏多場就冠軍

我下場睇佢作客Norwich
bton贏多場就冠軍

我下場睇佢作客Norwich

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近,大前年playoff四強就係俾水晶踢走

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

最近既職業球隊

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

Brighton好近London咩

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

英國嚟講算近

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

最近既職業球隊

https://en.wikipedia.org/wiki/M23_derby?wprov=sfsi1

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

英國嚟講算近

其實係 Crystal Palace 女

佢地同水晶宮有咩關係?

好似係同一條公路
[quote]"Crystal Palace, we're coming for you", Brighton & Hove Albion supporters.

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

英國嚟講算近

其實係 Crystal Palace 好南
[quote]"Crystal Palace, we're coming for you", Brighton & Hove Albion supporters.

佢地同水晶宮有咩關係?

地理位置近!?

英國嚟講算近

其實係 Crystal Palace 好南

rival 嚟講算遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞