[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
大家覺得邊隊最有機贏到附加賽升班?
個人睇好reading or leeds,但首先leeds要升返上前六先

Leeds 贏曬黎緊3場就肯定入附加賽
主場輸比狼隊真係好傷

作為球迷真係好想球隊升班
不過而家班底

我都好想喺英超見返leeds, Monk幾有料
想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

monk比swansea炒都幾on9
個人睇好reading or leeds,但首先leeds要升返上前六先

主場輸比狼隊真係好傷

不過而家班底

想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

今年已經超出預期
擔心既話萬一升唔到班
下年monk,wood怕走人
OFFICIAL: The Club is delighted to announce the appointment of Harry Redknapp as our new manager. #BCFC

哈利叔重出江湖
白禮升班大家估下第一年可以去到幾遠?

要買前鋒

GLEN MURRAY過去幾年話咗俾大家知佢踢英超唔多掂

我覺得knockaert得夠班踢英超
其餘位置都要買

Dunk 同March 都唔錯
仲要係青訓

中堅同右翼同GK 得
其他都要買

最大問題係兩閘同中場

其實中場都ok ge 除左唔夠硬淨同kayal唔好傷咁多之外,反而真係要買個速度快少少既前鋒

我幾鐘意 Skalak,但少出

主場輸比狼隊真係好傷

不過而家班底

想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

今年已經超出預期
擔心既話萬一升唔到班
下年monk,wood怕走人

wood永遠升到班都會無得踢

要買前鋒

GLEN MURRAY過去幾年話咗俾大家知佢踢英超唔多掂

其餘位置都要買

仲要係青訓

中堅同右翼同GK 得
其他都要買

最大問題係兩閘同中場

其實中場都ok ge 除左唔夠硬淨同kayal唔好傷咁多之外,反而真係要買個速度快少少既前鋒

Skalak 係咁多隻翼裏面最廢架喎

leeds年年都爭咁啲

PLAYOFF 睇好HUDDERSFIELD & FULHAM(最尾入到既話)

隨時playoff有垃圾紐份

其餘位置都要買

仲要係青訓

中堅同右翼同GK 得
其他都要買

最大問題係兩閘同中場

Skalak 係咁多隻翼裏面最廢架喎

Skalak相比起其他翼 佢真係冇咩優點
Btw佢對qpr入個球真係靚到嘔
我想huddersfield升班,fifa17 career mode用佢地
wells做前鋒好op

leeds年年都爭咁啲

PLAYOFF 睇好HUDDERSFIELD & FULHAM(最尾入到既話)

如果尋晚哈多士贏,playoff 就七成有紐
但佢地和就完全唔同講法

#多謝打吡,不枉有一季我地俾你係英超雙殺

leeds年年都爭咁啲

但佢地和就完全唔同講法

會長
不過我真心覺得隊波夠膽三次全部輸

leeds年年都爭咁啲

但佢地和就完全唔同講法

一和一負姐
打比羊11分有4分係你地貢獻
乜白禮頓咁疊水嫁咩又joe hart又veltman

吹架姐
係位巴打既心水黎

veltman 應該唔係好貴姐
希望blackburn護到級
希望blackburn護到級

我想巨根多少少
不過睇黎兩隊都凍過水
見到FB都有人開白禮頓page,係咪你地
另外森林又輸多場,而家只係領先布力般一分

主場輸比狼隊真係好傷

不過而家班底

想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

一路覺得monk好野黎 當年佢係史雲斯救火果時歐霸對住當時咁勁既拿坡里完全唔失禮

主場輸比狼隊真係好傷

不過而家班底

想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

一路覺得monk好野黎 當年佢係史雲斯救火果時歐霸對住當時咁勁既拿坡里完全唔失禮

個陣好似有一排贏唔到波先比人炒

主場輸比狼隊真係好傷

不過而家班底

想睇佢上返黎對曼聯
不過班底真係有d擇使

個陣好似有一排贏唔到波先比人炒

11場英超贏得1場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞