[最後直路] 英冠升班形勢討論

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
紐卡素依隊波真係想比賭仔屌死

你睇下上面,幾日前先屌完

咁都仲敢買 除左抵死唔知講咩好

Btw, 冠軍白禮頓應該走唔甩
紐卡素依隊波真係想比賭仔屌死

你睇下上面,幾日前先屌完

咁都仲敢買 除左抵死唔知講咩好

Btw, 冠軍白禮頓應該走唔甩

見佢對裂屍避左
好想leeds上返英超一家團聚
利迷黎講真係幾想Leeds上番黎一齊打狗

反獌表示最想列斯回歸

列斯加油
講起列斯,無巴打J今年列斯新人ronaldo vieira? 我睇好佢,防守硬硬淨淨,係差在交波麻麻。希望列斯留得住,諗番起近年列斯青訓,Mowatt/Sam Byram/cook都走哂
講起列斯,無巴打J今年列斯新人ronaldo vieira? 我睇好佢,防守硬硬淨淨,係差在交波麻麻。希望列斯留得住,諗番起近年列斯青訓,Mowatt/Sam Byram/cook都走哂

原來snodgrass 都係
可以下年robinson有機回歸
降班形勢又點?
好想恥笑伯明翰,開季前係上遊排緊,無啦啦炒左洛維特,請左蘇拿後直線插水

蘇拿教邊隊衰邊隊都仲有人夠膽請
降班形勢又點?

小強仲有機護到級
富咸個勢好勁
4-7都係差3分
列斯頂住

撐富咸

砌低HUDDERSFIELD
降班形勢又點?

洛達咸降硬唔洗理。另外兩個位而家係布力般同韋根坐緊,但分數上仲有機,可以拉埋伯明翰、森林、伯頓落水。由其伯明翰近況差到無朋友,韋根個勢最近好,贏左兩場,但黎緊對手有三場都要對上遊,祝韋根好運。森林係咁多護級隊中,有個級數好少少領隊帶住,但尋日輸布力般 伯頓唯一優勢就靠個主場可唔可以偷到雞。
頭兩位基本都係白記,紐狗架啦
而家就睇哈多士 leeds 雷丁 星期三 富咸爭附加賽位
好想恥笑伯明翰,開季前係上遊排緊,無啦啦炒左洛維特,請左蘇拿後直線插水

之前仲以為有得爭 點知而家下

仆街伯明翰
頭兩位基本都係白記,紐狗架啦
而家就睇哈多士 leeds 雷丁 星期三 富咸爭附加賽位

富咸 巨根都要加油
好撚唔想雷丁升班

有冇巴打人場
是時候升班鳥
垃圾紐等收皮啦
Wigan護級
洛達咸其實咩事,點解廢成咁
英甲升上去?
英甲升上去?

yes
英甲升上去?

yes

無點增兵就上去踢?
Brighton今日贏就升班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞