我覺得今日散水無錯,互屌先係真中計

620 回覆
2555 Like 38 Dislike
互相學習 互相體諒
每一次大家有成長
亦因爲咁先更接近成功
推,今日喺機場,5點幾6點睇住個職員姨姨要撤離喊晒口咁叫細路走,根本現場消息好混亂,亦似係有狗放流料比第三方可信人仕,如機場職員等等再散開似是而非嘅信息,走定唔走,現場參與嘅人都有佢自己理由,無參與嘅唔好再開/推啲笑9人散水撚嘅post去打擊士氣,明明今日已經成功令機場跪低幾個鐘,係一個成就,係咪想好似85罷工咁比人spin到無晒成效呀?
完全正解
但都想諗到有咩方法就提出一下咁
總之聽日再去機場
光復香港,時代革命!
各有各做
Push
屌散水撚屌撚左成個月啦
做得唔好唔係個活動呀 係你地信左散水撚呀

用撚完個民憤要幾耐先有下一次呀冇e個民憤你想點樣號召e個人數 你e家係高潮完冇野射呀

你地屌人留守做乜鳩就得 我地屌散水撚就唔得?

e家咪就係同你地講唔好再做散水撚囉
push
不互屌
大家不斷學習
Ok?
Push
1、得一晚時間蘊釀,都有唔少和理非塞機場,應支持多於鬧。
2、機場無退路,前線消息人言人殊,人心惶惶係必然,起碼今日知道機場是要塞,政府唔敢亂黎,只可放料想我地散。總結經驗,下次唔散就得,唔洗急即鬧。
3、散,唔一定淆,人人抗爭成本唔同,加上體力、準備有限。今日散,明日回,也不出奇,不應鬧。
4、與其鬧,不如諗下次點做好。完。
推,不分化,不互屌
要走咪自己走,spread fake news又成日製造恐慌,大叫走人,唔驚都俾你嚇驚

仲有你基於虛假情報走就係一個錯誤啦,有冇用個腦諗下先行動?有冇驗證真偽?

有錯唔屌得?
因為大部分post只係屌人叫人散水,以唔係屌流料,可以流料,叫人散水,都可以流料叫人留守,應該屌既係流料,唔係散水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞