我覺得今日散水無錯,互屌先係真中計

620 回覆
2555 Like 38 Dislike
不分化!
互屌=中計
正解
柒左就認
我都係
但唔會分化唔會嘈
幾時有夾硬叫人留?
而家屌柒你班流料散水黨都有罪?
簡單來講,我係因為離港取消而走,唔係因為d咩假消息,我相信有好多人走都係呢個原因,我叫身邊既人走都唔係用假消息做理據,你一句就屌灑所有走既人係會比人覺得你想迫人留低
不分化

各有各做係我地最大優勢
反省,咪再笑自己友散水
散水無問題!因為達到停飛目的!

令到國際見到香港因少少事搞到機場航班停飛!
「無人被捉,離港飛機取消佐」日日玩
唔係自己人內哄嘅時候
目標一致
【散 定唔散 都係政府個局入面】

政府操縱緊我地嘅言論分化勇武同和理非

如果散
就發表大量屌撚散水狗嘅言論
馬後砲
指責班合理擔心安全嘅和理非
be water係大家一直以來重視嘅嘢
根本勇武唔會怪責
可見係政府故意引起割席

如果唔散
警察真係做嘢
就會湧現和理非怪責勇武嘅言論

一切 都係政府設下嘅套路!

今日真係有取消/延誤航班
警察真係有佈防 而且有機會用得到
但真正目的並非實質行動
而係分化大家

最近安插臥底係前線同樣
都有一層目的係為左令尼場運動嘅參與者自行瓦解

大量網軍混入連登,Facebook,telegram
散播謠言
令大家質疑盟友嘅可信性
互相猜忌

請大家千奇唔好中政府嘅詭計

謹記 不分化 不割席

佢嘅陰濕招數 我地只要團結 一定搵到方法破解
補充一句
你覺得無錯咪繼續自己留
無人唔比你留
但你唔可以強行要人認同你同逼人留低
因為你唔係大台
人哋係可以決定自己幾時退
屌你
我依家唔係話咁樣已經達到目標,而係今日話俾我哋聽經濟手段好有用,要keep住。
今日係有做得唔好,唔好咪改囉,但琴晚先籌備你expect d咩?
你一嚟就去最盡只會消耗自己,慢慢set deadline再用經濟手段都玩殘港共啦。屌閪想高潮都要有前戲啦。

你係到屌屌屌,屌我都唔會達到目標㗎喎。失敗主義唔知你做乜撚。

呢場係長期戰,要香港人集體智慧一同達到某個高度先會成功。
有人細膽有人大膽
點解唔欣賞下原本無打算出嘅人出左黎
係都要責怪D走左嘅人
係咪到所有細膽嘅人唔出黎,無晒散水撚就Ok?
我知你可能好嬲,資訊錯誤都係真
但有人驚而走,懦弱少少都係人之常情
絕對認同 大家都唔使再屌
反省,咪再笑自己友散水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞