【戰略】撳美金現金係最低成本嘅革命手段,成功嘅話無需攬炒,得中共自炒。

658 回覆
637 Like 6 Dislike
櫃檯?
每人提1萬 唔好入返任何銀行 唔好比銀行拆借返
https://www.youtube.com/watch?v=t4TC8H53JsM
係呀 不過我今日兌完再問許氏
佢話少量都可以兌(3、4千美金)
好似要外幣或者投資戶口
姐係要係中銀戶口貨幣兌換先

去櫃檯講要換美金?
直接去櫃檯,佢會幫你轉
#CashOutChallenge
走難呀
貿易金融戰, 大陸狂燒美金至保得住人仔7算, 美金儲備得番3000億, 相當於一年既中美貿易順差所賺既外匯, 依家貿易順差都比美國用關稅堵塞左,比著你係大陸, 你之後想由邊度科水?

人仔印銀紙亦係預計之中, 港紙只會成為金融戰之下既犧牲品

唔想被成為救國列士, 唔想身家貶值, 依個時勢真係冇理由唔hold 美金cash,或者放離岸互口

等到美國暫停香港免關稅地位之日, 你想兌美金再拎cash都唔知做唔做到喇
聽講依加搞迪士尼,睇嚟又係以抵制為由掩飾自己冇錢
Push
今日係全民撳錢嘅大日子,請各位踴躍撳美金!唔係港紙!港紙脫勾就狂印!
如果我銀行有錢一定會做,但而家銀行得返幾百蚊
去櫃檯排長龍
冇都可以將手頭鬆動嘅錢兌美金。金管局都要接貨。
不信任港元!不信任就唔用、唔攞、棄蓄。港元嘅價值就係佢係美金代用券,基於聯繫匯率此一脆弱保證上。所以,要攞就攞美金。美金嘅力量基於美國金融體系、美元石油、美軍,美國生產力。邊個好d,一睇就知。
和理非係時候要進化喇! 818 同步搞! 後備持久戰plan!

[推上熱門!!!]全港新戰略‐和理非『節奏抗爭』每日9點準時敲擊!
https://lih.kg/1475606
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞