【戰略】撳美金現金係最低成本嘅革命手段,成功嘅話無需攬炒,得中共自炒。

658 回覆
637 Like 6 Dislike
This post deserve to be no.1 on lihkg
Sorry,智商吾高吾太明解,但系咁㩒港紙出黎再去兌換店唱系一樣既嗎?正常黎講,銀行同找換店邊個個rate好啲?窮L都想安全啲
好波呀師兄

721元朗恐襲

警黑合作, 警署落閘,
999唔通,無人落charge

721元朗恐襲第22日
無人落charge
無警停職

無忘721
記者請日日追問插問

大家copy and paste pls
每日改第xx日

Keep push to keep this at the top!
係一樣嘅,因為找換店都係去同銀行唱,只係找換店冇每日上限,只有每日供應。不過建議都係去銀行,咁會容易d揚開唱美元嘅消息
[突發] 原來大家要死咬住721 先有機會嬴 ! ! !
https://lih.kg/1442224
係唔係直接去銀行拎晒港元出黎再去找換店 (百年果啲) 換美金最好?

PS 叫緊身邉朋友要換美金, 但本身唔係多錢, 唔知銀行換左美金先定撳港元再換美金好

睇rate姐,找換店嘅好處就係可以大手筆換
係咪即係叫屋企人將港幣戶口啲錢變美金咁攞出妮?
點帶,大陸有錢佬、香港有錢佬都做嘅事,冇得遮
Push
Survival of the fit.
Push
Support this post by sharing
其實本身都想轉 請問巴打去邊到轉最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞