[喪屍/人性/有甜]- 屍•家•馬鞍山 2(逢一至六每日更新)

1001 回覆
210 Like 10 Dislike
扑素恩
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

其實標題都寫明有甜 成日比壓力樓主做咩 要唔要加甜樓主會決定架啦
琴日開始睇 一口氣睇曬
樓主 我撐你 加油加油
扑素恩
扑素恩
一鍵。。。留名
扑素恩

得永生
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

其實標題都寫明有甜 成日比壓力樓主做咩 要唔要加甜樓主會決定架啦

佢係寫有甜,不過無寫係重甜姐。認真瘋狂加甜,對一個喪屍故嚟講,真係無咗個種緊湊性。我只係想講下自己嘅意見姐
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

佢係寫有甜,不過無寫係重甜姐。認真瘋狂加甜,對一個喪屍故嚟講,真係無咗個種緊湊性。我只係想講下自己嘅意見姐

如果世界末日,你有幾條女喺屋企,你會唔會重甜過樓主
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

如果個城市搞成咁.老強呢家野應該周家都係.當然係咁寫甜梗係唔好.但無左甜齋打喪屍就太理想太勇者故啦.個故都寫到明有甜.如果係想睇無甜點解又要入黎睇.咩叫有甜咩叫重甜.駛唔駛講明有幾多%係甜呀.你放棄就放棄啦.不過睇死你都係呢頭講放棄.果頭日日追.
素恩
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

如果個城市搞成咁.老強呢家野應該周家都係.當然係咁寫甜梗係唔好.但無左甜齋打喪屍就太理想太勇者故啦.個故都寫到明有甜.如果係想睇無甜點解又要入黎睇.咩叫有甜咩叫重甜.駛唔駛講明有幾多%係甜呀.你放棄就放棄啦.不過睇死你都係呢頭講放棄.果頭日日追.

其實兒家呢個甜度我覺得岩岩好,好幾篇都係甜就話姐,佢兒家甜都未甜就話糖水故我諗有啲唔恰當,何況果個係素恩
主角扑撚柒個泡菜妹就岩
要報復的話
我會選擇掉曬佢d衫褲鞋襪落街
搶走埋張被

再慢慢嘆
唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

其實樓主寫甜都算唔錯
唔係個個寫甜 都寫得咁細緻
咁有味道

不過宜家劇情就公式化左d
主角救女,屌西,救女,屌西
扑素恩 得永生

同所有皇道故一樣,主角要短時間提升力量都係要靠第三方
今次仲唔係扑完素恩 獲得新能力
扑素恩 得永生

同所有皇道故一樣,主角要短時間提升力量都係要靠第三方
今次仲唔係扑完素恩 獲得新能力

係時候出返張成績表:
Karen 末扑
Suki 打飛機
Vicky 未扑
小喬 扑左
Carey 破處
Mandy 扑左
Connie 未扑
Coco 扑左
Heidi 扑左
素恩 未扑

(只係憑印象,歡迎其他人幫手修訂)
係時候出返張成績表:
Karen 末扑
Suki 打飛機
Vicky 未扑
小喬 扑左
Carey 破處
Mandy 扑左
Connie 未扑
Coco 扑左
Heidi 扑左
素恩 未扑

karen 同suki已食用
係時候出返張成績表:
Karen 含?
Suki 打飛機
Vicky 未扑
小喬 扑左
Carey 破處
Mandy 扑左
Connie 未扑
Coco 扑左
Heidi 扑左
素恩 未扑

唉⋯⋯又變返糖水故
我放棄啦

如果世界末日,你有幾條女喺屋企,你會唔會重甜過樓主

太甜會好快肚餓,唔想死點樣都要保留返體力去搵食
係時候出返張成績表:
Karen 末扑
Suki 打飛機
Vicky 未扑
小喬 扑左
Carey 破處
Mandy 扑左
Connie 未扑
Coco 扑左
Heidi 扑左
素恩 未扑

karen 同suki已食用

我記得係準備入之前比suki stop左
又到等文時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞