「匯豐中國銷售部職員有嘢講?」

713 回覆
2187 Like 30 Dislike
如果係一早穿哂7.85啦
push
到fc咗就太遲
離岸戶口 走去外國
仆街
我d錢啊
尼件事冇可能fact check㗎
除非金管局自己show盤數出來 否則真係佢話冇就冇㗎啦
宜家懷疑係金管局同中央交易中間人係匯豐
如果係咁嘅話匯豐就有可能知道內情
同埋政府好多account係匯豐 資金調度,借出好容易知道
我好撚蠢,唔識呢d,有無簡單d做法?
BVI果d?
美國知道咗呢單嘢 而匯豐ceo實知到內幕 實會叫佢做證
支那到時除咗制裁hsbc 隨時搵人殺佢
打份工姐 都冇路可行咪辭職 早走早著啦 唔係到時有生命危險仲大鑊
同埋如果係真嘅金管局好大鑊㗎
聯繫匯率係靠金管局啲錢維持㗎
如果個四千億美元借左出去,香港玩完 因為港幣會變廢紙
冇左啲錢 佢冇可能維持聯繫匯率,到時候跌穿佢都冇錢救
同埋最重要嘅係尼筆錢借左出去就唔洗打算收得返
所以冇留港元,港紙眨值,賣樓收美金,樓價肯定狂升,出人仔比班狗
1M美金?
係聯繫匯率gg 因為金管局冇錢維持聯繫匯率 到時候港紙就變廢紙 津巴布韋嘅情況一樣
8月14號 中央會再向香港取300億。到時只俾番張300億欠單你
現在是否4000億美元儲備換左做人民幣,現在人民幣匯率下跌,相對儲備金額下降,影響港元的滙價
CITIBANK 剛致電,可以開美元戶口,美國Citibank 提款無手續費
匯豐已唔做樓按業務知咩事。留儲備呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞