絕對主觀嘅VPN/匿名上網教學

387 回覆
140 Like 0 Dislike
可惜嘅係SSR 已經唔再update 喇
同SS 作者一樣畀人搞
用proton free, 熄咗adguard pro, 由5mbps 上到10mbps
最近俾咗錢用nord,但申請左退錢

想試下pia,啲人話速度會相對下快啲

有冇人用過?
我岩岩發現上個reply 我測試緊嘅其實係proton free
Proton free 我無用AdGuard pro 都14Mbps
Surfshark ok?
都用左一排
屌最近先買咗expressvpn 一年plan 😞😞
以安全性嚟講應該無問題
重點兩年USD 47.76, 即係USD 1.99一個月
香港使用夠唔夠快?
有幾最近呀?
佢有30 days money back guarantee
屋企1000m 寬頻
我掛日本vpn 得番8
電話用問題不大,價錢好抵

Surfshark 好似係新加坡,都係獨裁政權,唔知關唔關事😂😂
https://thebestvpn.com/reviews/surfshark/
根據呢個review HQ 係喺British Virgin Islands
7 月尾,都仲可以換
咁就快喇
中國嘢一律唔用
如果我係大陸用係咪都安全?
理論上大陸用都安全
不過大陸用VPN 好多時block 吓又唔block 吓咁
會可能用用下唔得

呢個時候你就真係會好需要ShadowSocks、Project V 之流
Surfshark係British Virgin Islands
我上個月用過,但係我覺得ios個app太廢,所以退左錢
點為之廢?
好多Bug?
為咗巴打你
我啱啱買咗一個月試咗一陣

今次用Wi-Fi 做測試
因為我間房收得唔太好
Baseline

用iOS 專用app auto 揀日本server

Protocol default 係IKEv2

PIA:

56Mbps 的確幾快

IP leak test 無問題

附上NordVPN 速度做比較:

ProtonVPN 速度:
好似呃左你買咁

但係唔該哂你

睇黎pia真係快d,但睇完個報導感覺nord好似真係honeypot ,pia但又係美國
你唔講真係唔知expressvpn 係紅底🙇🏼 成日見好多人介紹
一日有幾次無啦啦冇咗vpn,一打開個app就見到冇連到
開咗killswitch都係咁
Mullvad啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞