「可靠消息:金管局正調查612人道基金!!!!」

369 回覆
69 Like 1975 Dislike
又block一隻
敵人無所不用其極
金管局同香港交易所既保安同應變措施準備好未?
想籌錢打官司都犯法

呢個政府痴L線

睇黎要放係美國

但咁樣手續費
好心提你都block
照推再先!!!
唔好意思入嚟阻一阻大家
8月9號咁重要嘅文宣點解完全冇人講幫我推一推上熱門
[推啊]8月9日和你飛一連三日夢遊機場接機旅程
https://lih.kg/1388696
如果係咁,即刻明白點解前兩日有人屌個基金唔資助買飯買物資,原來想set個陷阱比人踩
大家搵定network留一手
早兩日班熱狗追住612咬
噚日又吹到612淨係第一庭都收20萬
勁多3毛帶風向

成鳩日係到搞分化
總之612同星火我都會課金
終於有人明白事理,唔係下下有得Fact Check
你要Fack Check,你都要諗下點撚樣做Fact Check先得架
成日見到美國 香港旗 幾時印哩個出嚟
咩撚野係612基金的銀行戶口
https://www.facebook.com/612Fund/
其實飯民係用Alliance for True Democracy Limited去運作
你朋友自稱消息人士連acc名都錯

完全封鎖樓主同有份和應的人, 班人一定係警犬

你救唔到你個豬隊友
狗政府好撚驚咩,又發風呃鳩人
可靠消息,又話唔透露消息來源,聽到都好撚juicy
而家唔係幫任何人違反任何法律,而係支援被控告嘅人維持佢嘅人權,本身完全唔犯法,所以我傾向唔信(明白政權專出賤招),希望612基金盡快澄清
ON9, 金管局查銀行咋嘛, 理得你個基金做咩9, 最多咪睇下銀行DUE DILIGENCE做得夠唔夠
唔好咁多強謀論啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞