Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
點都好,香港買日版實同你十算
日本買點都有so

其實日版本身定價高好多
唔關匯率事

去日本買都要準備多d錢

可以上定amazon jp睇,成日做特價
有時幾隻一齊買又有平
仲可以送去酒店,又快
amazon自己賣嘅,申請埋prime試用一個月免運
http://www.bilibili.com/video/av9040451/
Dream Fighter +Tokyo Girl
一開就已經聽到個diehard fans嗌
http://www.bilibili.com/video/av9040451/

nocchi後面D頭髮剪到好碎
睇黎日本有d fans 對 a Chan 微露 好不滿

好顛

唔係呀,入面講D fans係見到條罅都好大反應,但係係俾正皮既

有大圖正喎

唔係呀,入面講D fans係見到條罅都好大反應,但係係俾正皮既

我睇 perfume fans 條友仔誤導左, oh well

有大圖正喎

呢幅NOCCHi 好靚
Anan NOCCHi interview

Draw unsuccessful
Draw unsuccessful

抽到嘅飛揮個手
抽到嘅飛揮個手

等陣抽埋amuse fes
抽到嘅飛揮個手

抽唔抽埋好呢
抽到嘅飛揮個手

抽唔抽埋好呢

2/6
抽到嘅飛揮個手

抽唔抽埋好呢

2/6

去曬
抽到嘅飛揮個手

抽唔抽埋好呢

2/6

去曬

兩日x2
抽到嘅飛揮個手

抽唔抽埋好呢

2/6

去曬

兩日x2

唔係喎,應該去晒三日先叫去晒

好想買喱本tv bros黎睇

好想買喱本tv bros黎睇

Yuka 都係要呢個 angle 去影, 另一邊變左大細眼
有冇人知香港邊間日本書店有得賣tv bros
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞