Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
過到日本有冇咩perfume既周邊必買
岩岩佢哋上左個勁老套既NHK應援節目
唱完久違既Dream Fighter就極速退左場(nocchi係光速退場)

又出番啦

yukachan撻Q
唱完久違既Dream Fighter就極速退左場(nocchi係光速退場)

又出番啦

yukachan撻Q

有個痴線佬瘋狂叫a~chan

又出番啦

yukachan撻Q

咩事

又出番啦

yukachan撻Q

有個痴線佬瘋狂叫a~chan

喱D地方都有癲佬

又出番啦

yukachan撻Q

咩事

頭先唱tokyo girl企唔穩

又出番啦

yukachan撻Q

咩事

頭先唱tokyo girl企唔穩

以為得Nocchi 先會企唔穩
Yukachan

TOKYO MUSIC ODYSSEY‏「BEST GROUP ARTIST」はPerfume!

中田都有份
係日本買碟係咪比較平,同埋想問下香港邊到有最齊的perfume碟賣?
都聽左幾年
一直都唔係幾鐘意個achan
好似成日都係佢做焦點咁
但個樣一笑就好似弱智咁 同埋好造作
(人人對靚既定義唔同 唔洗judge我)
反而有睇過nocchi細個既utube片
平時都有睇下佢地上節目的片
覺得nocchi的一舉一動都好直率
例如興奮做好多動作 又會唔覺得坐得隨性左咁

都聽左幾年
一直都唔係幾鐘意個achan
好似成日都係佢做焦點咁
但個樣一笑就好似弱智咁 同埋好造作
(人人對靚既定義唔同 唔洗judge我)
反而有睇過nocchi細個既utube片
平時都有睇下佢地上節目的片
覺得nocchi的一舉一動都好直率
例如興奮做好多動作 又會唔覺得坐得隨性左咁

我記得第一次睇佢地上vs嵐,佢地贏左之後講感想,都覺得achan講野好假
但之後再睇多d佢地既綜藝, world tour就開始慢慢鍾意佢

我的話一定買舊演唱會...

死開!!

幾時去先,就去既話就緊係去買香水啦
講開又講,依類深夜劇筆直何?會唔會好似水晶屋咁hear?

唔同,話晒水晶屋都叫係綜藝節目
筆直就好難講,東視玩到勇者義彥咁大堆頭又得
不過佢算係SP式咁拍相信都唔會太差
起碼佢地劇照間屋係真屋先

同埋個個編劇係咪真係有料㗎

姐係喱類一兩集既特別編
個劇本係為佢哋度身訂造我相信係ok既
畢竟都有出過好作品

希望啦

不過有得睇下佢地都好啦

死開!!

校長

姐係喱類一兩集既特別編
畢竟都有出過好作品

希望啦

不過有得睇下佢地都好啦

始終第一次做點都收貨既
唔需要做到好似akb咁季季都有套深夜劇但劇情唔知想點咁
新會然留名

幾鐘意佢後面條款用廣島弁好casual咁寫
但又有一條好認真咁寫

點入會攞呢張卡

幾時去先,就去既話就緊係去買香水啦

15號飛返香港,香水21號先有得買

First tour GAME

姐係喱類一兩集既特別編
畢竟都有出過好作品

希望啦

不過有得睇下佢地都好啦

始終第一次做點都收貨既
唔需要做到好似akb咁季季都有套深夜劇但劇情唔知想點咁

最緊要有得睇佢3個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞