Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

Yuka 醬

Yuka 醬

應該咁樣比較下廿頭同廿尾係咩感覺
係老左d 架喇, 連條腿都無以前咁正啦...

不過鬼叫我鍾意咩
係老左d 架喇, 連條腿都無以前咁正啦...

不過鬼叫我鍾意咩

冇錯
Perfume 6th Tour 2016「COSMIC EXPLORER」Blu-ray & DVDのリリースに合わせて、店着日の4/4(火)よりオリジナル香水「PERFUME OF PERFUME」が、全国のロフト(一部店舗除く)と、タワーレコード全店で販売決定!

連Loft同Tower Record都有得賣
但都係買唔到
到左啦

到左啦

Yuka 可唔可以keep 住呢個頭
Perfume 6th Tour 2016「COSMIC EXPLORER」Blu-ray & DVDのリリースに合わせて、店着日の4/4(火)よりオリジナル香水「PERFUME OF PERFUME」が、全国のロフト(一部店舗除く)と、タワーレコード全店で販売決定!

但都係買唔到

反應好似唔錯

我諗三件都係廣告效益最值$

真係
後生左五年

但都係買唔到

反應好似唔錯

我諗三件都係廣告效益最值$

去買演唱會碟見到有埋香水賣好難會唔順便買埋

真係
後生左五年

真係
後生左五年

真係
後生左五年

影佢影得特別多

笑左放到咁大

笑左放到咁大

A-chan 笑得幾開心

笑左放到咁大

A-chan 笑得幾開心

https://www.youtube.com/watch?v=xRjaw6jRfUc
重温下

呢個大陸app 睇日本即時電視好清好順

不過唔好問我有冇毒, 我唔清楚

呢個大陸app 睇日本即時電視好清好順

不過唔好問我有冇毒, 我唔清楚

好似要收費
我之前download唔使啊....
我之前用Android係佢個官網嗰度download落嚟唔使錢. iPhone我就唔清楚啦
我之前用Android係佢個官網嗰度download落嚟唔使錢. iPhone我就唔清楚啦

佢d頻道要比錢先睇到

佢d頻道要比錢先睇到

係咩,我做乜咁好彩

Sorry

Yuka 有幾憎食菜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞