Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

来週3月8日(水)に発売される隔週テレビ情報誌「TV Bros.」3月11日号にて、Perfumeが表紙&巻頭特集に登場させて頂きます!主演を務めさせて頂くテレビ東京ドラマ「パンセ」に関して、いつものブロスらしい和気藹々としたインタビューを展開!是非ともご期待ください

https://mobile.twitter.com/Perfume_Staff/status/837216744779329536/photo/1
Question of the day, 究竟微香定 pick me up 既a-chan 靚D

我鍾意pick me up
不過why not both
平時靚得唔得

来週3月8日(水)に発売される隔週テレビ情報誌「TV Bros.」3月11日号にて、Perfumeが表紙&巻頭特集に登場させて頂きます!主演を務めさせて頂くテレビ東京ドラマ「パンセ」に関して、いつものブロスらしい和気藹々としたインタビューを展開!是非ともご期待ください

https://mobile.twitter.com/Perfume_Staff/status/837216744779329536/photo/1

好彩 未買 anan 摼番d shipping
陰公, promotion 一完就即刻唔見人

咩promotion?

即係宣傳期一完, 三個就乜 節目都晤上
Question of the day, 究竟微香定 pick me up 既a-chan 靚D

Why not both?

你地

你兩位太貪心了
http://www.bilibili.com/video/av8926284/
R的法則第二回

睇黎都冇sub 了

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

以前主持music japan算唔算上節目
不過依家無啦

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

真係講唔定,突然又話有套劇咁
希望又密謀緊D咩新搞作啦
http://www.bilibili.com/video/av8926284/
R的法則第二回

睇黎都冇sub 了

半熟肉照食
因為tokyo girl 而追左咁多集白日夢女
每次都好期待ending出個下
因為tokyo girl 而追左咁多集白日夢女
每次都好期待ending出個下

如果唔係有Perfume同吉高的話
套野都唔係幾吸引下

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

好期待套劇
希望套劇收得啦,或者以後仲有機會拍其他劇
其實我想佢三個上多d綜藝
R的法則第二回

睇黎都冇sub 了

半熟肉照食

應該會有中文字幕既,我等

你兩位太貪心了

都係A chan黎嘛

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

其實我想問當年 speed 係得一個紅, 定4 個member 差唔多?

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

好期待套劇

我記得當年上 quiz show 佢地三個真係好可愛

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

其實我想問當年 speed 係得一個紅, 定4 個member 差唔多?

整體紅既當年,但係點比都係兩個主音出名D架啦

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

Oic, 我其實唔係好睇得透amuse 對佢地未來計劃係點, 問下 關於speed 既野睇下從中有冇d 端倪, 結果係冇幫助

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

好期待套劇

有冇link

岩岩睇晒佢地上嵐既節目

咩promotion?

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

Oic, 我其實唔係好睇得透amuse 對佢地未來計劃係點, 問下 關於speed 既野睇下從中有冇d 端倪, 結果係冇幫助

我個人覺得唔好再齋focus喺美國吹奏佢哋囉

好難比既又,speed係紅緊(連20歳都未夠)既時候突然話解散
之後過咗若干年後兩個主音自組出碟,但wfc
最後,一個就去左結婚
一個就做左參議院議員

次次都係咁
好彩月底仲有電視劇

不過依家無啦

好期待套劇

有冇link

岩岩睇晒佢地上嵐既節目

www.dailymotion.com/video/x3itx63

另外有冇睇佢地去鬼屋同迪士尼個兩個節目?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞