Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
都聽左幾年
一直都唔係幾鐘意個achan
好似成日都係佢做焦點咁
但個樣一笑就好似弱智咁 同埋好造作
(人人對靚既定義唔同 唔洗judge我)
反而有睇過nocchi細個既utube片
平時都有睇下佢地上節目的片
覺得nocchi的一舉一動都好直率
例如興奮做好多動作 又會唔覺得坐得隨性左咁

Lm,新歌迷,只係得Tokyo girl一張,好羨慕咁多位,有咁多周邊
Lm,新歌迷,只係得Tokyo girl一張,好羨慕咁多位,有咁多周邊

最多貨一定係空白鍵巴打
個幾棟野加埋肯定過百隻碟
請問有冇Tokyo girl, Star train依種曲風既歌可以推介下

唔知1mm算唔算係你所講既類似曲風呢

唔該哂先
不過好似唔係好啱,FLASH個種啱d

Rhythmic 既中板....

中田都係呢一兩年先多呢類歌

有點雷動大概只有
https://m.youtube.com/watch?v=CZa4fyhQXBc

https://m.youtube.com/watch?v=ZltqHxMKSfE

反而kpp 多呢類歌, 你要我再post link

真係唔該哂巴打

Miracle worker

都係

What should I do
fu~
最近睇番take me take me, 有時想睇佢地賣性感

vogue嗰輯相係我記憶中(其中一個)賣性感嘅一次
雖然都成四五年前

take me take me sensual 好多

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

係呀,得你show過好多周邊
btw岩岩先知achan屋企養左隻幾個月大既松鼠mix芝娃娃既狗
唔知佢會唔會分享下係點既樣呢
btw岩岩先知achan屋企養左隻幾個月大既松鼠mix芝娃娃既狗

唸起都覺得嘈

不過欣賞佢冇特登買名牌狗

唸起都覺得嘈

都係鐘意 LYON-chan

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

簡直嘆為觀止

唸起都覺得嘈

都係鐘意 LYON-chan

係幾靚仔嘅, 個人鍾意佢之前隻貓仔

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

簡直嘆為觀止

當初冇迷perfume 既話應該首期都儲到
講開又講,依類深夜劇筆直何?會唔會好似水晶屋咁hear?
hea*
我唯一中意既日本女團

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

簡直嘆為觀止

你有咁多財力迷perfume
儲首期都只係時間問題啫

唔同,話晒水晶屋都叫係綜藝節目
筆直就好難講,東視玩到勇者義彥咁大堆頭又得
不過佢算係SP式咁拍相信都唔會太差
起碼佢地劇照間屋係真屋先

最多貨一定係空白鍵巴打

係咪叫我

簡直嘆為觀止

你有咁多財力迷perfume
儲首期都只係時間問題啫

都冇得棄坑架啦

SP 係乜野

同埋個個編劇係咪真係有料㗎

同埋個個編劇係咪真係有料㗎

姐係喱類一兩集既特別編
個劇本係為佢哋度身訂造我相信係ok既
畢竟都有出過好作品
岩岩佢哋上左個勁老套既NHK應援節目
唱完久違既Dream Fighter就極速退左場(nocchi係光速退場)
岩岩佢哋上左個勁老套既NHK應援節目
唱完久違既Dream Fighter就極速退左場(nocchi係光速退場)

又出番啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞