Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
眼睫毛
唔識日文,飛住咁睇左少少。我係個呀叔就好啦有飯糰用遙控車送野食比我

喱幕飯團好靚
佢平時都係喱喺屋企所以都好關心呀叔
btw架野拋到就瀉咁滯

知唔知點解瀉晒呀?係愛呀哈利~

我會叫佢拎入黎我個帳幕度
我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團

愈黎愈覺得,娶到好似飯糰咁嘅女仔真係三生有幸,可惜依度係香港

係唔係香港都娶唔到啦
http://www.bilibili.com/video/av9562077/
後編
有專屬字幕組真好
等普通日劇字幕組一定冇咁快
唔識日文,飛住咁睇左少少。我係個呀叔就好啦有飯糰用遙控車送野食比我

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團

愈黎愈覺得,娶到好似飯糰咁嘅女仔真係三生有幸,可惜依度係香港

係唔係香港都娶唔到啦

首先,你係香港都幾難搵到咁宅既女
而且仲要鐘意打機,仲要幾hardcore下
我都好想瘋狂同佢整飯團同多士

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團

係唔係香港都娶唔到啦

首先,你係香港都幾難搵到咁宅既女
而且仲要鐘意打機,仲要幾hardcore下
我都好想瘋狂同佢整飯團同多士

要搵好似佢地三個咁有性格既女仔都好難
http://www.bilibili.com/video/av9562077/
後編
有專屬字幕組真好

睇完, 覺得太短, 一集一個鐘就差唔多
後編
有專屬字幕組真好

一個鐘就太chur
但都可以作為正常深夜劇做返一季
不過佢地應該會揀跳舞好過

喱兩隻野

喱兩隻野

仲要係到哼歌
後編
有專屬字幕組真好

一個鐘就太chur
但都可以作為正常深夜劇做返一季
不過佢地應該會揀跳舞好過

做返一季都好, 2集邊夠喉

估唔到禁快就到

估唔到禁快就到

乜唔係明日先發售咩???

估唔到禁快就到

咁快

估唔到禁快就到

咁快

咁快有
買埋b2 poster 成千蚊
買埋b2 poster 成千蚊

有諗過要埋海報
但都係齋買碟算

還我斜陰
依幾日都比飯糰毒毒氣攻心

一時性感,一時又笑到好天真好似小朋友咁

係 Facebook 見到呢張

🍙
唔要海報既話 好唔好等6月去日本先買
怕到時會冇晒limited edition
唔要海報既話 好唔好等6月去日本先買
怕到時會冇晒limited edition

我諗應該有嘅
mark定幾間cd舖搵下較好
個blue-ray香港有未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞