Perfume 討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
我之前用Android係佢個官網嗰度download落嚟唔使錢. iPhone我就唔清楚啦

佢d頻道要比錢先睇到

係咩,我做乜咁好彩

Sorry

唔洗錢爽喎

Yuka 有幾憎食菜?

淨係鐘意食肉

Yuka 有幾憎食菜?

淨係鐘意食肉

Betty san 口中嘅肉食系女生

Achan 著圍裙真係有靚師奶feel , 娶到佢個位真係幾生修到

Yuka 有幾憎食菜?

淨係鐘意食肉

Betty san 口中嘅肉食系女生

Achan 著圍裙真係有靚師奶feel , 娶到佢個位真係幾生修到

高橋心諗:承你貴言
我已經準備好
我已經準備好

等字幕版先睇
前編感想
一套build up唔到主角背景但又要語重心長講道理既處境劇
飯團好好睇
仲有驚喜既OP
仲有驚喜既OP

突然發現首op係 tokimeki lights
仲有驚喜既OP

突然發現首op係 tokimeki lights

畫面令我有驚喜多D
同套野都唔同風格
唔識日文,飛住咁睇左少少。我係個呀叔就好啦有飯糰用遙控車送野食比我
唔識日文,飛住咁睇左少少。我係個呀叔就好啦有飯糰用遙控車送野食比我

喱幕飯團好靚
佢平時都係喱喺屋企所以都好關心呀叔
btw架野拋到就瀉咁滯
http://www.bilibili.com/video/av9535226
已有字幕

字幕組快到呢
http://www.bilibili.com/video/av9535226
已有字幕

字幕組快到呢

字幕組
一集得半個鐘咁少

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

知唔知點解瀉晒呀?係愛呀哈利~

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我會叫佢拎入黎我個帳幕度
我要飯團都得架唔會瀉

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團
04:42 - 05:11 果到好有心思
04:42 - 05:11 果到好有心思

好正
專俾忠實fans睇既彩蛋
睇到幾多首歌直接反映你既忠實程度
好鍾意yuka同nocchi兩個一齊唱canon in d個段

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團

愈黎愈覺得,娶到好似飯糰咁嘅女仔真係三生有幸,可惜依度係香港

喱幕飯團好靚
btw架野拋到就瀉咁滯

我要飯團都得架唔會瀉

最尾食緊巨大飯團

愈黎愈覺得,娶到好似飯糰咁嘅女仔真係三生有幸,可惜依度係香港

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞