實現每月賺5%, 三月份post

996 回覆
44 Like 2 Dislike
992等4.5入是否太大貪
2331巴打點睇,想入少少,新手唔識點睇圖,求指點
lm
幾時買939好,巴打
睇圖確實有啲唔好,短期內有機會要捱多幾口價
但我視之為一般市場波動,屬於正常
係公司同行業冇變既前提底下,我都十分有信心係升上14.5
有人擔心股價有機會偷步炒起,我可以講冇呢件事,因為之前冇高成交出現,唔存在偷步炒起。

有人驚,要離場止蝕,唔好問我幾錢走好,
因為未出業績我都冇諗過走

另外有關其他股既睇法,天日一次過出
巴打掟一堆number出黎,引哂成班小學雞出黎
用邊間trade又問, 最普通嘅數又未識計
Google下都有既知識都問

如果佢地有睇清楚的話,其實果炸no.係有待研究既股。等大家討論下

點知
1928 $28以下先會考慮

1928派息好過其他濠賭
不過増長期過晒, 又要面對打貪走資
15-20PE價位買入先算長線投資位
都講緊25蚊樓下...

不過同27比1928都幾落後
有人擔心股價有機會偷步炒起,我可以講冇呢件事,因為之前冇高成交出現,唔存在偷步炒起。

收到 最緊要忍得
想請教樓主唔留意2888?之前你話過67/ 70 支持位 下個月5 %話唔定過埋熊市就係度有

樓主幾理性!我都見到圖唔靚
可能落50天線磨?
想請教樓主唔留意2888?之前你話過67/ 70 支持位 下個月5 %話唔定過埋熊市就係度有

我留意緊既股票點止果到咁少
2888都有睇
但我冇可能睇幾多隻係呢到講曬

可能落50天線磨?

有機會但會磨好耐,好容易升反

可能落50天線磨?

有機會但會磨好耐,好容易升反

唔會
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少

止蝕未
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少

止蝕未

平均4.8幾入
宜家唔放住喇
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少

止蝕未

平均4.8幾入
宜家唔放住喇

3311 都心急左
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少

止蝕未

平均4.8幾入
宜家唔放住喇

3311 都心急左

LM
992之前心急入左

每日都睇住佢跌少少

止蝕未

平均4.8幾入
宜家唔放住喇

3311 都心急左

992 5.5個陣入左 家陣溝唔溝淡佢好?
12.68
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞