實現每月賺5%, 三月份post

996 回覆
44 Like 2 Dislike
樓主點睇149?

日日都陰升少少
跑輸大市
1816 似就爆升

建議各位留意下

悶左好耐, 暫睇2.52 再上2.7

呢隻大落後的

呢隻悶左年幾 但個價又好抵 應該都會買小小
有冇人手持資源股?
1088中國神華 15.44 入,386中國石化 5.82入。 唔知到頂未
望住1357日日咁升法真係
望住1357日日咁升法真係

嗰日差啲奶野
688 等唔等埋業績?
想問千金買憐是否即係1040?
最近仲有無心水推介

唔係 應該係另一位巴打黎

唔係
宜家入3311會唔會太遲

睇你睇唔睇好業績
如果睇好,而家入都得
最近仲有無心水推介

未到四月唔講住
樓主點睇1211
近排好多不利消息
LM
樓主點睇1211
近排好多不利消息

1211表現都比較一般
跌爛左眼鏡
唔見意持有
納入觀察明單
981 仲未入。 15 16緊
睇流動資金,損益表年年都有正數上升
但睇52周高同20天平均又覺得現價有d貴
樓主點睇1211
近排好多不利消息

1211表現都比較一般
跌爛左眼鏡
唔見意持有
納入觀察明單

已經持有咗一排 等平返手就離場先
16.8有貨
今日走唔走

價股價格冇話貴定唔貴
睇你自己目標價同現價之間既水位

例如我入3311既時候係12.84
果時既3311已經係year high水平
好多人都覺得貴,唔值
但我自己睇14.5,認為12.84人仲有足夠水位,所以入左貨

有時唔好比歷史數據規限左,要準中睇行業同公司前景

價股價格冇話貴定唔貴

好多人都覺得貴,唔值
但我自己睇14.5,認為12.84人仲有足夠水位,所以入左貨

明白。可能係我太保守,膽唔大

價股價格冇話貴定唔貴

好多人都覺得貴,唔值

3311臨收市前chok咗1%,有咩情況會導致咁?
引人掟貨出黎再接?

新手求問
3311臨收市前chok咗1%,有咩情況會導致咁?
引人掟貨出黎再接?

新手求問

一般市場波動,唔洗諗到太復雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞