實現每月賺5%, 三月份post

996 回覆
44 Like 2 Dislike
狗鐵都捱沽
套返現試玩細期好過
頂住
狗鐵都捱沽
套返現試玩細期好過

最後既藍籌...

100%下跌
狗鐵都捱沽
套返現試玩細期好過

最後既藍籌...

100%下跌

對66 最有信念
狗鐵都捱沽
套返現試玩細期好過

最後既藍籌...

100%下跌

對66 最有信念

有無諗過係你燈死咗?
今日咩事
死都死返上去10天線
狗鐵都捱沽
套返現試玩細期好過

最後既藍籌...

100%下跌

對66 最有信念

有無諗過係你燈死咗?

已燈死981
提反大家978屬於中高風險,投資前要考慮埋自己風險承擔能力

樓主病好未?

未,長病,唔知點解

咩病
不如我幫你醫,你教下小弟玩股票

之前話感冒菌入腸,唔知宜家咩情況
All in 883,3月尾前上$10.5

點解? 呢排期油升唔起喎

巴打有無point支持你嘅講法?
個人認為油價可能仲有得跌,期油跌穿曬橫行區間
油組又要脅可能唔再減產
今日隻3311 跌到13.34
今日隻3311 跌到13.34

最後買入機會
巴打們問下你地意見..
如果我上一輪HSI 27000 果陣入左3隻貨, 而家每隻都跌左成30-40% 但我冇放...

其實我是咪應該放哂佢拎D錢黎而家入過其他, 例如3311
巴打們問下你地意見..
如果我上一輪HSI 27000 果陣入左3隻貨, 而家每隻都跌左成30-40% 但我冇放...

但係咩NUMBER ?
巴打們問下你地意見..

但係咩NUMBER ?

LM
3311 之前13.7放左,再跌再收 炒波幅都幾和味

之前13.7都想放,但忍手諗住睇多日先,點知低開跌左1.x%, 點知睇到收市跌到13.36
巴打依家放唔放好?3.16入

之前13.7都想放,但忍手諗住睇多日先,點知低開跌左1.x%, 點知睇到收市跌到13.36

其實都係跌左2.48%

少少波幅 有信心入多幾注好過

少少波幅 有信心入多幾注好過

樓主睇14.5-15
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞