「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
師兄,2DAY係咪都有果塊FUTURA背板?
邊有咁大個仔 美國嘅表弟嚟
個袋要等到聖誕先有用住1、3day先
2day同2018ver. 3Day 真係好似樣.都係中意舊版多D
我都諗緊買2Day定3DayCL,好怕比巴打講中...
本身喺睇中3DayCL先,但見2Day就出...
自己又肥又矮,揹啲窄身背囊真喺好肉酸...
3DayCL上18樓睇過又好似有啲太大...
同埋第一眼鐘情3DayCL 佢隻綠色多啲
BUDGEY許可咪3DAY
唔會錯
好似HIPMONKEY咁
美製同非美製跟本唔同料
有無巴打放1DAP/ ASAP
最好係黑色
留名一身蟻
其實睇用途,你如果daily 唔係裝太多野3 day 會太大,同埋裝唔滿個袋塌曬都唔好睇
無錯
3day成30L
見過米7 高dd用綠色3day好似龜殼咁
我米七尾都係用1day, 美制條zip 同個章真係高質d, 我都建議一步到位買 1day 或者3day
有人追品質,有人追功能
無得一概而論既

完全唔覺高質d
2個美製袋(1dap/3dap)都係1年唔夠就咁
D防水膠一絲絲咁甩
你揾d損耗位黎入
每人開關幾多次,用法又唔同
呢個位一定會有損耗
我自己都係MR死忠
有四個MR BACKPACK
用依款拉鏈真係好易爛
我3DAP 買黎去旅行 用左14日番黎已經開始係咁
1DAP 日日用,爛都又得佢
相反FRONT/scapegoat 25 都無咁既問題
岩岩BID番黎既舊款RATS好彩唔係用依種拉鏈

老老實實 我係好鐘意依個牌子,但佢依隻拉鏈真係唔好,損耗得好快
我用ua成兩年
每日起碼拉關幾次
防水位都叫有合理損耗
有次搭電梯見到人孭既ua拉鏈位殘到好似生濕疹,甩哂皮一岩一忽
但拉得埋拉鏈,佢接受到咪得

跟,美製mr 條拉鏈係咁,死症, 除非買野菲製嘢。。。。

不過新嗰啲3day, asap 用 IR compliant zipper, 同舊款比會係點,有無巴打知??
岩岩賣左個front, 準備入手2dap
因為見人用UA 條防水膠甩得好誇張,所以覺得1dap 個zip好d, 冇比較過front
我覺得應該出1.5day/整細D個2day
2day都成27L,同3day分別唔大,應該係平版3day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞