「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
27L但其實都唔係好,我覺得似24L

我用front, 佢話20L,我都係覺得15-17L

front似arro22細少少,但2day大過arro22.

真心想知2dap幾大,去試下3day / gregory day&half就得。差別唔大。

我front換完2dap,d frd都唔知我換左。。。
本身條腰帶我照佢寄黎咁扣住係屎忽位無用。

屌那星,琴日行行下,條腰帶跌左落黎條條fing, 我以為個扣打開左,諗住扣返。

點知係個扣扣住,係一邊成條帶甩左。。好彩無兩邊甩晒,跌係街。

見原來甩得,我直接拆鳩左佢算。。
唔係惡,係一啲上網2分鐘都睇到既野
有必要伸手到咁咩?
第一次買有背負系統嘅MR ,想網購個2 day, size好難決定。172cm 65kg, 中等身型 應該揀S/M 定L/XL ? 有冇用家分享吓?
S/M 得啦。 MR一向冇180咪買L/XL
無錯,180 先0岩0岩進入L/XL背負收得最埋既size
九月尾
2DAY 買咩色好
18樓試好啦
由啲狗去幫襯啦,實有方法網購

18樓啲staff,知有人mon呢個post阻網購,你含狗L啦
2DAP都有背負咩
塊背板算唔算背負? 定我誤會咗

點會無
用scree s/m,180要拉到好出,好醜,下次買袋買l/xl算
邊間
求提示
THANKS 搵到了
係呀
你追下post就係有人同Huckberry爆料搞到我第一次shippment寄唔到之餘仲無得補寄
咪集運囉dllm
18樓係呀我講你呀
2dap是咪唔係made in US?
咁平你話呢
依家暫時得菲/越制,唔知會唔會日本仔又中意,叫美國個邊做多個美制版本呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞