「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而家20L呀..我係某年特別細果版..hip monkey係方便使用
Ps:我果版係特別細我先屌柒佢姐,佢係連平時用都好細
決定左入隻asap
但決定唔到買black定foliage
大家覺得邊隻靚啲
我都心思思asap or 1day, 2days 做日用好似太大
[2DAP]
岩岩集運到左,即刻開黎用。
水樽,縮骨傘都可以放返袋入面,
之前用front都要插係出面。
再加幾本書同兩件衫,仲有好多位。
內籠網袋放幾包紙巾

最正,頂蓋兩格,細既放X shock, 大既放銀包完美!
2day到咗x2
同意頂袋x2 好撚正
但最正係laptop拉鏈位,唔使下下開y zip都攞到電腦好爽皮
最緊要係一裝多些少野就發揮到背負既效果
雖然條腰帶好雞,真係好雞
但個人覺得千五鬆d有依個質素既袋真係好撚正

同時確定再大d 3day做edc真係唔得
edc 其實點解
edc=日日帶
想睇下2DAYS 實物大唔大 我見佢個LAPTOP 位好正
有冇巴打可以放一放咩上身既圖,雖然樓上有,想參考多少少圖

太大就直接ASAP算
原來係every day carry明白哂
EVERYDAY CARRY
質地都好似雞左,我之前用front布料厚身D,拉鍊都實D.

條腰帶仲衰過gregory daypack果條。

個volume岩岩好!
布料我覺得情有可原
依個volume仲厚料就好撚重
預帶就厚身d令膊頭舒服d
想問下巴打
UA 有冇位係個袋度掛個bottle pocket
同意,揹帶係唔錯。

料太薄驚易磨爛。。。

呢個價位真係絕對抵屌,有得痴章已經好開心。
我肥仔黎,幫唔到你

我係18樓試過3day, 睇落差唔多。

另外同一個放滿既gregory day&half差唔多大。
佢都講明係萬用+民用
你唔係諗住孭黎開山劈石就應該幾耐用
18樓班撚樣,你地幾好人都冇用,因為你地個心黑色嫁仆街
除咗袋底,成袋都無molle喎點掛
一係你買UA 24 有水樽位會仲好
無見完實物
但明明都係用500D CORDURA®
同一種料、同一強度編號,應該係相同厚薄喎?
個人感覺。。。
我個front賣左都係憑記憶覺得front厚D
x2
仲有個UA
想放UA,有無人想要
2day assult 個頂無魔術貼有冇得自己加上去
係咪有coupon code? 我見到199既...
咩色,幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞