「唔好買」MYSTERY RANCH 同好[6] 等緊2 day

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
【727光復元朗前哨戰】係元朗西鐵站外搞「元朗恐襲」放映會
https://lih.kg/1350972
邊個1001唔開post
香港有邊到可以整章?
留名,邊度買章高質?
我都想知
回“五” #1000嗰個,
你諗多咗,係當 lost parcel 咁叫 hkpost check.
已經問緊等覆
huckberry堅持話lost咗等refund
tactical章可以去呢個網買

https://tacticalgearjunkie.com/collections/patches-and-accessories

大部分都係made in usa
可用集運
有唔少custom made章揀
咁你又唔好咁諗
班狗用同一樣野我地就賣撚哂佢我地都好唔得閒
關咩事姐,大把記者朋友同發夢嘅手足用呢啲孭gear啦
仲未計依個係美國牌子
梗係支持美帝
唔通班狗用Lowa.CP果D又唔買唔用咩
3Days CL隻綠好似靚過2Days果隻...
但個價一個等於兩個....
mystery ranch scree
有冇清有興趣?
Sor 嗰 ry 先,其實我係想 re 五#1001 嗰個,手殘腦又殘打錯

點都好,有袋又有錢翻袋嘅, 進貢俾夢遊基金。
已經進貢咗
繼續夢遊爬山
夢遊時孭 mr出去, 記得搣章甩扣,低調啲好。
有無知邊度可以整章,想整返個「HK ARMY」
屌,Huckberry用信件郵費寄2day assault
香港郵政局話過咗size扣起唔派再退件番老美
錢都退埋,焗鳩我要用集運囉屌
咁弱智都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞